resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 28408
    eğri oturalım doğru konuşalım inatlarından kolay kolay vazgeçmiyor.
    -babel kanatlarda defalarda denenmesine rağmen olmuyor ama vazgeçmiyor.
    -belhanda yer yer iyi oynayabilir ama çoğu zaman umursamazlığı pas hataları başımıza iş açıyor. yine de vazgeçemiyor.
    -ömer bayram hiçbir şekilde bu takımın oyuncusu değildir. bir maç bir ortası tutacak diye ikide bir yere yatan çoğu atağın içine eden bir futbolcuya katlanmanın manası yok.
    -emre akbaba konusu diyor bu maddeyi geçiyorum herkes biliyor. fatih hocamın da farkına varması temennisiyle.
    -fatih hocam istiyor ki yetenekli oyuncular hep elinde olsun uçsun çalımlasın gol atsın ama hiç bir zaman görev adamlarına katlanmasın. bakın onyekuru isteği beni hep korkutmuştur. evet yeteneklidir, hızlıdır ama pas oyununu onunla oynamak gerçekten zordur. yeri gelir dünya yıldızı olur ama yeri gelir bir efecan kadar verim alamazsın.
    -çoğu maçta geri düştüğümüzde orta sahayı boşaltıp, ileriye futbolcu yığıp kazanmaya çalıştığına çok şahitlik etmişizdir. ama o iş öyle olmuyor işte. alanya seni orta sahasıyla ezip geçiyor ki bu takım kaç tane oyuncusunu elinden çıkardı. bugün tayfur diye oyuncusu bile ne kadar sakin kendinden emin oynarken bir de bizim eli ayağına dolaşan ömer bayram’a bak.
    -bir konu daha var ki bu da futbolculara fatih terim dokunuşu. baba oğul gibiler. ama bir sorun var iyi yönleri kadar kötü yönlerini de örnek alıyorlar. adeta sahada ki birer fatih terim oluyorlar. marcao buranın en büyük adayı. biraz işler ters gitti mi çaktırmadan kartlık hareketlere başlıyor. marcao’nun karşı takımda olduğunu varsayın bugün hep beraber hakemi niye atmadı diye eleştiriyor olacaktık. aynı şekilde kenarda işler istediği gibi gitmeyince sinirlenen bir fatih terim vardı.
    -ben yine inadımı sürdüreyim babelle belhandayla başlıyayım olmazsa değiştiririm düşüncesiyle ilk yarıları artım çöpe atma inadından da vazgeçmesi lazım ki her takım geri dönmene izin vermiyor işte.
    ben hala çok iyi futbol oynadığımızı düşünmüyorum. pas pas pas... taktik olarak benim gördüğüm, boşta olan oyunculara ata ata kaleye gitmeye çalışıyoruz. zevksiz tatsız bir takım izliyoruz.
    değişir mi bilmiyorum. şampiyon olur mu olur. ama biz ne zamandır iti top oynamıyoruz. maalesef son şampiyonlar ligi maçlarımız ve alanya tarzı sistemli, diri takımlara karşı bütün foyamız meydana çıkıyor. yönetim gerekeni yaptı artık bundan sonra sorumluluk kendisinde başarı da başarısızlık da ona da yazacaktır.

    (bkz: 10 şubat 2021 galatasaray alanyaspor maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın