• 819
    macin uzerinden yaklasik 3 gun gecmis, fenerbahce camiasi hala ofsayt cizgisi tartisiyor ve ya bu tartismayi gundemde tutuyor. cunku bu tartisma gundemde ne kadar fazla kalirsa asil tartisilmasi gerekenler unutulacak. yapilan rezillikler, kural tanimamazliklar tek tek unutulacak. zaten kural tanimamazligin moda oldugu bir donemden geciyoruz ki en muhalif gazeteler bile konu fenerbahce oldugunda sus pus oluyor. acin bakin bakalim sozcu gazetesi bugunku yazisinda derbi ile ilgili hangi olaylara yer vermis!

    https://skor.sozcu.com.tr/...var-sistemi-1563025/

    tabii ki ofsayt pozisyonu.

    twitter'da bazi galatasaray hesaplari bu algi operasyonuna ister istemez ortak olmus durumda. bu hesaplar, bu zamana kadar fenerbahce lehine olan "var" hatalarini paylasip, yaratilmaya calisilan "derbide galatasaray lehine hakem hatasi oldugu" algisini bir nevi kabul etmis durumda kaliyorlar.

    derbiden sonra tartisilmasi ve gundemde tutulmasi gereken pozisyon ofsayt cizgisi degil, asagidakilerdir:

    - tribunde neden 2000-3000 arasi seyirci vardi? bu olayin cezai yaptirimi ne olacak?

    - serdar aziz'in donk'a net penaltilik mudahalesine var neden goz yumdu?

    - serdar aziz'e cikmasi gereken 3 sari kart neden cikmadi? (ozan'a da cikmasi gerekiyordu ama arda'nin pozisyonu ile birbirini kompanse etti diye dusunuyorum)

    - galatasaray takimi hizli tac atisi kullanacakken neden "yerinden kullanilmadi" bahanesiyle galatasaray'in atagi kesildi? ki sonrasinda tac atisi ayni yerden kullanildi ki zaten top o noktadan disari cikmisti. bu pozisyon alenen cuneyt cakir'in niyetini ortaya koymuyor mu?

    - burasi cok onemli! bildigimiz gibi var merkezi riva'da. kurallara gore var'in sari kartlik mudahelelere karismamasi lazim fakat saracchi'ye gosterilen sari kart bariz bir sekilde riva'dan gelen talimatla gosterilmis gibi. bu konu beinsport'ta adini hatirlayamadigim bir yorumcu tarafindan dile getirildi fakat gultekin onay hemen konuyu degistirdi. "var" sari kartlik mudahalelere karisiyor mu?

    derbi haricinde dile getirilmesi gereken cok konu oldugu bir gercek fakat simdilik derbi ozelinde bu sorularin cevabini alsak kafi. alabilir miyiz? tabii ki hayir? mustafa cengiz yonetimi bu isin pesini birakir mi? :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın