• 2092
    galatasaray taraftarının büyük bir kısmının en sevmediği yorumcu tipleri beşiktaş amigoluğu, fenerbahçe amigoluğu yapan, amigoluk ayağına manipülasyon kasmaktan çekinmeyen çeşitler. kim bunlar; ahmet ercanlar, candaş tolga ışık, emre bol, turgay demir vs. yine bir kısım -ağırlıklı olarak amigo rakip yorumcuları sevmeyen- taraftarın galatasaraylı yorumculardan talebi, galatasaray bir konuda haksız da olsa galatasaray'ı savunmaları. yani bir kısım taraftar rakip takım yorumcularında görmekten nefret ettiği bazı şeylerin galatasaraylı yorumcularda olmasını istiyor. burada bir paradoks var.

    birçok kişi gibi uğur'un katıldığım yorumları da var katılmadığım yorumları da, pek tabii ki. bence kendisinin en ciddi falsosu, mustafa cengiz'i eleştirirken kelimeleri bıçak gibi kullanmaktan çekinmemesinde; aksine ali koç'u eleştireceği anlarda cengiz'e karşı takındığı tutumun yarısını bile gösterememesinde saklı.

    objektif olacağım diye takımını her ortamda ezdiren taraftar diye bir şey var aldı başını gidiyor. herkes aynı kalıp taraftar olacak diye bir şey yok. tıpkı her yorumcunun aynı kalıp olmayacağı gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın