• 585
    bizim için gelecek sene biteceğini sanmıyorum.
    açıklanan zararı uefa covid vs olarak kabul etmeyebilir, onun da bir sınırı var sonuçta. o yüzden +1'lik yıl devreye girecek gibi. ha belki sattığın kadar al demez ama maaş vs der ki en güzeli bu bence. keşke bize 25-30m maaş dese de sattığın kadar al olayı bitse.
    bu sebepten salih uçan ve aytaç kara transferlerini çok gerekli görüyorum. bunlara patrick berg de eklersek (onun 31 aralık'ta bitiyor ama belki cüzi bir bedelle halledilir) süper olur. bu şekilde orta sahaya para ödemeden hallederiz.

    seneye 4.350m euro onyekuru için, gedson için de 2m civarı diyorlar. bence bir de sol bek (alioski deniliyor serbest olarak da yabanci siniri? umut meras diyorlardi ki hocanin da istediğini duymustuk) dersek bir luyindama satışı ile bunlar halledilir.
    diagne'nin ben her türlü gideceğini düşünüyorum, 5-6m ondan gelir rahatça. bu da bize stoper ve bir yedek forvet aldirabilir.
    ki hocanın da söylediği gibi belli ki daha scoutlar gelecek. o yüzden çok da sıkıntıda değilim. açıkçası iki satış ile bütün kadro toparlanır. bir de en en en kötü ihtimal avrupa liginde olduk mu demeyin keyfimize.

    edit: 2020'de aldigimiz borçları, dernege yazdigimiz hayali borclari, sattığımız hisseleri saymazsak 209 milyon lira zarar etmisiz.
    gelir kaybimiz ise 230 milyon lira ama(!) bunun 152m lirasi avrupa geliri. avrupa'ya gitmememizin pandemi ile alakası yok, 9 milyon lirası da oyuncu satışı gene alakası yok. haliyle bize geriye tam olarak 69m lira gelir kaybı geliyor ve 140m liralık zarar pandemi ile aciklanamıyor.
    o zararı sebebi mevcut yönetim bütçe planlamasını avrupa gelirine göre yapıyor (finansal raporlara bakarsanız bütçenin avrupa'dan 30m, oyuncu satışından 30m euro gelecek gibi yapılacağını görebilirsiniz) olması ve avrupa'ya gidemeyince patlamamız olarak açıklayabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın