• 26510
    bu şaibe kokan iklimde hala 2020-2021 sezonu için şampiyon adayı olan takım.

    normal şartlarda sezon sonuna beşiktaş'la birlikte gitmemiz lazımken zorla lider yapılan bir organizasyonla mücadele ediyoruz.

    bu hafta yine kimbilir neler yaşanacak, haksız kartlar mı, ucuz bir penaltı mı, ayağa basılarak atılan gol mü, var'a bile gidilmeyen lehimize penaltılar mı , neler ? bunu bilemiyoruz. o nedenle zorluk seviyesi yüksek bir sezon ve ne yaparsak yapalım şampiyon olamama ihtimali bana göre çok yüksek.

    buna rağmen olur ya da olmaz ama şu an izlemesi keyifli ve sinerjisi yüksek çok sempatik bir takımız bana göre.
    ben ekran başında sevgi dolu şekilde izledim takımı, donk'a bakıyorum ayrı seviyorum, muslera formasını sıyırıp annesinin resmine parmağıyla vuruyor ayrı sevgiyle doluyorum, hadi be hocam kerem biraz daha erken girsin diyorum, taylan'a her maç hayran kalıyorum, sarracchi inşallah bonservisini alırız diyorum, mohamed gol kaçırınca ekstra üzülüyorum vs. vs.
    sevginin , arkadaşlığın, babalığın olduğu bir yerde başarı kaçınılmaz geliyor bana.

    bir de karşı tarafa bakıyorum, paralı askerlerden kurulu bir yığın, başlarında fatih terim kompleksli bir başkan ve hoca. futbolcuyken "aslında saha dışında çok efendi" diye savunulan karaktersiz bir sportif direktör. kamuoyunu , federasyonu ve siyaseti kullanarak haksız rekabet yaratmaya çalışan maaşsız bir amigo yorumcu şeytan. her şeye rağmen hala galatasaray 'ın elinden futbolcu kapmakla orgazm olan bir taraftar...

    eğer ilahi adalet varsa, ve ligi biz alalım demiyorum, ama bu kötülük kazanamazsa , sezonun gayrı resmi adı "norma muslera sezonu" olsun bizim için.
    bekliyorum...
App Store'dan indirin Google Play'den alın