resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 28211
    konuşmalarına dikkat etmesi gereken adam. her demeci, her konuşması ağır aşağılık kompleksi altında kalmış camialara 8-10 milyon euro olarak saplanabiliyor.*

    hocam irfan'ı istemekle birlikte, bu zamana kadar hala beklenilen patlamayı yapamamış, şampiyonlar ligi piyasasına çıkmasına rağmen herta berlin dışında tek bir ciddi teklif almamış, gayet kısır istatistiklere sahip bir adamın ederinin max 3-4 milyon euro + futbolcu olduğunu da biliyor. istatistik olarak baktığında sahada 10 maçın 7si hayalet gibi gezen belhanda bile irfan'ın istatistiklerinin 2 katı.

    sırf fatih hocamın ağzından çıktığı için ve bizim sisteme uyacağını düşündüğüm için takıma katılmasını cidden isterdim irfan'ın. ama hakikaten bu pandemi piyasasında fenerbahçe'nin ödediği fiyat sağlam bir kazık oldu. kesinlikle o fiyatlara çıkılmasına değmeyecek bir isim. yönetim son teklifini doğru yerde durdurarak ve daha iyi alternatifini hazırda bekleterek muazzam bir iş yaptı.

    eğer ben 10 milyon euro'yu gözden çıkarabiliyorsam yazın ffp bittiğinde 4 tane pırıl pırıl scout transferine harcarım o parayı. oyun hızlı oynandığından avrupa'nın hangi ligine elini atsan zaten irfan gibi orta sahayı buluyorsun. bu yaşına kadar da avrupadan eli yüzü düzgün teklif almama sebebi de budur. keza oyunu tek yönlü oynayan adamın avrupa'da tutunma şansı da yok.

    senin dediğin gibi hocam. biz adı geçenlerin çoğuyla rakip bile değiliz. biz kendi işimize bakıp yurt dışından doğru yatırımları yapmaya devam ettikçe isterlerse türkiye liginin tamamını yedek kulübeleri gibi kullansınlar yanımıza dahi yaklaşamazlar. bir bu kadar daha şampiyon olamayıp senin elini attığın her oyuncuya servet vermek en büyük başarıları olur.

    seni de galatasaray'ı da çok seviyoruz hocam. <3
App Store'dan indirin Google Play'den alın