aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 6204
    vedat muriqi transferinde keşke ses çıkarmamış olsalardı. rize'de bir aslan var vs diye saçmalayarak çocuklukten fenerbahçe formalı fotoğrafı olan herifi metin oktay ilan edeceklerdi az kalsın.

    bu grubun kafa adamlarındaki en büyük problem galatasaray ve ultraslan'ı birbirinden bağımsız iki farklı oluşum gibi görmeleri. siz galatasaray'a doğrudan ve dolaylı yoldan bağımlı bir oluşumsunuz. biraz daha açayım, bu grubun oluşumunun ilk yılları böyle değildi. güç kazandıkça ne olduklarını fark edemez oldular. ultraslan olmazsa galatasaray olmaz gibi bir kafaya eriştiler. şu tt arena'da açtıkları rekorlar kitabına geçen en uzun pankarttaki kısa bir alıntı yapacağım, daha net anlaşılacaktır ; dünyanın en büyük taraftar oluşumu ultraslan'ın gururu anlı şanlı galatasaray...

    sizin cebinizdeki paraya kadar bu kulüp veriyor, paşaların gururuymuş bir de galatasaray spor kulübü. galatasaray siz olmadan bugünkü gücünden %1 bir şey kaybetmez de, ünal aysal gibi bir yönetim çıkar gelir sizin borunun kaynağını keserse o zaman başlarsınız mancini istifa demeye. :) bu grubun en saygı gören adamlarından bir tanesinin defalarca yönetimin indirdiği kombineleri karaborsa yaptığı ortaya çıkartıldı, zamanında olaylar çıktı, ispat edin gereken yapılsın dendi, ispat edildi, şu an bu üst düzey kişi pegasusta sete çıkıyor hala.

    algıyı da çakallığı da kurnazlığı da iyi bilirler. ünal aysal bizim borunun kaynağı kesti, ünal aysal istifa demezler, mancini istifa, onu getiren yönetim istifa derler. fatih terim'in transfer listesini açıklamasından rahatsız olanlar bizi görevlendirdi demezler, başakşehir yönetimi kahve fincanı paylaştı derler.

    elbet bu düzen değişecek, size de dur diyecek bir yönetim gelecek. o zaman göreceğiz kim kimin gururu, ne kadar galatasaraylısınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın