• 98
    arda'yı affetmemiş biri olarak, haklı bulmadığım ama normal bulduğum eleştiri.

    yine bi işe işin ortasından dalıyoruz. herhalde kulüplerdeki futbolcuların hepsinin boş vakitlerinde tolstoy, dostoyevski falan okuduğunu, zeki demirkubuz filmleri izlediğini, taksim'e en şık takım elbiselerini giyerek falan çıktığını zannediyorsunuz.

    bizim ortamımız bu gençler. olmasın tabii, ben de istemem de, onu değiştirmeye başlayacağın son yer falan bir futbol takımı. o kadar çok erkekten oluşan bir ortamda, insanların cinsiyetçi diyalogları bitirmesini istemek nasıl bi kafa?

    bizim bakanlarımız falan milletin önünde küfrediyor. bu işler eğitim işi, sen daha en eğitimli olması gereken alanda, siyasette falan eğitimsiz kişilere prim veriyorsun ülke olarak. sonra da gelip diyorsun ki "ama arda nasıl orospu rengi der".

    şaka mısınız abicim siz? bu adamlar zaten günlük hayatlarında böyle yaşayan adamlar. önce cinsiyet eğitimini bi savunun, insanlarınıza homofobik olmayı değil, homofobiye tepki göstermeyi öğretin, insanları cinsel yönelimleriyle tanımlamamayı öğretin, toplumu bi eğitin de sıra arda'ya gelsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın