resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 27994
    eğer galatasaray'da sorgusuz sualsiz desteklenecek birisi varsa bu kişi fatih hocamızdır. senelerce takımı başarıdan başarıya götürmüş ve bugün olduğu yerde en büyük pay sahibi kişidir. şu sene bile takım şampiyonluğa oynuyorsa bunun mimari imapratordur. lakin ne yazık ki hocanın bu başarıları bugün yaşanan durumunda sebebi oluyor. hocamızı hem biz hem kamuoyu devamlı bir başarı sürecinin içine sokmak istiyor.

    hoca bir dakika durup geleceği planlama imkanına sahip olamıyor. geleceği planlarkende bugünü düşünmek zorunda kalıyor. ne yazık ki bugünü düşünürken geleceği planlamak içinde nakit para lazım ve o para bizde yok.görüleceği üzere hoca kendi sağlığından ve namından yeme pahasına işler yapmaya çalışıyor.kendisi gitse ve yollar ayrılsa yerine gelecek adama verilecek zaman ve şans kendisine bizzat kendisi tarafından verilmiyor.

    çünkü hoca her sene şampiyon olma şartlanması ile idare ederken yerine gelecek kişi muhtemelen pek bir beklenti olmadan işler yapacak. bence hocanın hem yönetim hem taraftar tarafından manevi destek ile biraz rahatlatılması şart. her sene şampiyon olmak zorunda değiliz hocam sen bizim başımızda ol güzel futbol izlet yeter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın