• 392
    bir tarafın üstün oynamadığı bir maç oldu. zaten maçın başlarında belliydi hatayı değerlendiren kazanacaktı, ki luyindama 2 golü hediye etti. ortada bir maç oldu. kısır maç oldu.

    puan olarak çok bir şey kaybetmedik. 5 puan fark bir şey değil.

    yine de maçla ilgili ders alınması gereken konular yok değil.

    fatih hoca'nın şener ile başlaması hataydı.

    sonradan oyuna aldığı oyuncuların hepsinin bir açıklaması olur ama emre akbaba'nın olmaz. emre akbaba'yı artık fatih hoca çok fazla zorlamaya başladı. arabanın motoru yokuş yukarıya gitmek için yetmiyor ama yettirmek için gaza basmaya devam ediyor. arabanın motorunu yakmak üzere fatih hoca. emre akbaba'yı harcamaya başladı iyice.

    emre kılınç'ı ise sağda ters ayakla oynatma artık hocam olmuyor işte! birçok pozisyonda sağ ayağına güvenemediği için topu eveleyip geveliyor.

    fatih hoca'nın maça luyindama ile başlamasını maçı izlerken anlamak zor değil. aboubakar'ı fizik gücünü kullanarak durdurmak için maça başlatmış ki işe de yaradı. fatih hoca'nın luyindama ile maça başlama sebebi doğruydu ama golleri yedirmesi için bir şey yapılamazdı.

    gelelim cüneyt çakır'a...
    maçın ilk yarısında kendisinin "ağzımızın tadı kaçmasın ali rıza bey." moduna girdiğini düşünmüştüm ama asıl girdiği modu ikinci yarıda anladım. o da "galatasaray gol atmasın." moduydu. 22. dakikada avantaj vermeyip atağımızı kesmesi bizim açımızdan maçın kırılma anıydı. tek pas ile kaleci ile karşı karşıya kalabilirdik.

    diagne'nin kırmızısının ise ağır olduğunu düşünüyorum. bana o görüntülerde bjk'li oyuncuya ayağının geldiğini kimse ispatlayamaz. ama ben diagne'nin daha önce topu tiplediğini ispatlarım. hiç de zor olmaz.

    10 kişi kaldıktan sonra biz geriye çok çekildik. sergen yalçın aslında mensah'ı alarak o an hata etti çünkü maç mensah'lık değildi o an. maçta kontrolü ele alabilirdik yeniden ama yorgunluk başladı. oyuncu değişiklikleri biraz geç ve yanlış oldu.

    sonra da luyindama'nın hatası ile golü yeyince maç o zaman mensah'lık hale geldi. maçta bir anda sanki 10 kişi değil de 8 kişi kalmışız gibi olduk.

    bence maçın hakkı beraberlikti biz 10 kişiyken bile. işte biri illa çıkacak ve hatayla gol yedirecek. 10 kişi kalıp geriye de çekilince bjk takımı üstümüze yığıldı ve bizi hata yapmaya zorladı ve hata yaptık. ileride onyekuru gibi hızlı bir adamımız olsaydı bu yığılmayı avantajımıza kullanabilirdik ama elimizde kerem'den başka yok. oğulcan yoruldu zaten. kerem'i genç ve deneyimsiz diye güvenip sahaya atamadı hoca demekki.

    enseyi karartmaya gerek yok bence. ama bu maç da çok net gösterdi: "transfer şart!"
App Store'dan indirin Google Play'den alın