resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 27922
    komik derecede yetersiz bir kadroyu potansiyelinin defalarca uzerinde bir puan ortalamasinda tutabilmis teknik adam. takimin yarisindan fazlasi alindigi gun "cop" ilan edilen, anadolu takimlarinin alacaklarina karsilik birakmayi kabul ettigi, veya kontrat bitimiyle sifir bonservisle alinmis oyuncular. terim bugun bu basarisindan dolayi gerceklerden kopuk yonetimi ve bir kisim galatasaray taraftarini da elindeki kadronun cok iyi olduguna inandirmis.

    transfersiz bu takim yine ligin en iyi kadrosuymus, mesela. ligin 11.cisi basaksehir'in orta sahasini istemek cok gercek disi bir beklentiymis. listedeki oyuncularin ismini vererek transferleri zorlastirmis mesela, sanki teklif yapildigi anda butun oyuncularin ismi carsaf carsaf sizmiyormus gibi. bir de fatih terim onaylamasa bu oyuncularin hicbiri alinmazdi, o yuzden sikayet etmeye hakki yok argumani var ki... amac bagciyi dovmek oldugu surece burada paragraflar dosensek ne fayda.

    kisisel fikrim: her ne kadar bizim ulkemizin, bizim takimimizin degeri oldugu icin hor gorsek de fatih terim bu kulube ve bu taraftara 2-3 gomlek buyuk. sansimiz terim'in iyi bir teknik direktor olmasi yaninda kulube modern cagda karsiligi olmayan bir aidiyet duyuyor olmasi.

    fatih terim gun gelip ayrildiginda icine dusulecek futbol akli yoksunlugunu, 20 senedir galatasaray'da olmadigi her donem gorduk: galatasaray'in terimsiz donemlerde iki sene ustuste sampiyonlugu yok ve performansi besiktas seviyesinde. malesef hakettigimiz bu, ve cok gec degil 3-5 sene icinde bir seyler degismezse uzun bir fetret devri kacinilmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın