aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 6152
    euroleague'de olduğumuz son sene abdi ipekçi arena'da oynadığımız saski baskonia maçında daha hava atışı yapılmadan efsane baş antrenörümüz ergin ataman'a ana avrat küfürlü tezahüratta bulunup maç başlamadan parkeyi terk etmesine sebep olan oluşumumsu.

    hiç unutmuyorum salondaydım o gün, hoca su şişesini fırlatıp hışımla salonu terk ettiğinde bunlara tepki göstermiştik, bi de utanmadan üstümüze yürüyüp kavgaya tutuşmuşlardı.

    ergin ataman'a bunu yapanlar şartlar oluşursa aynısını fatih terim'e de yapar, çünkü bizim için aslolan galatasaray bunlar için mama nerden gelirse o saray.

    bi de şu "deplasman yolları arşınladık, kar çamur demeden yollarda, sokaklarda sabahladık" saçmalığı yok mu ayar oluyorum. ulan deplasman bileti satışa çıkıyo da biz mi almıyoruz? bütün biletlere çöken siz değil misiniz? kulüpten aldığı biletler üstünden para kazanmıyor mu reis diye kıçını yaladıklarınız? ünal aysal schalke 04 deplasmanında size bilet vermedi diye takım avrupa'da gümbür gümbür giderken yönetime isyan bayrağı çeken siz değil misiniz? gate 417 biraz kendini gösterdi diye rant bölünür mamamız kesilir korkusuyla apar topar doğu üst'e taşınan siz değil misiniz?

    hocanın ve oyuncularımızın bunlara karşı aldığı tavır umarım yumuşamaz, pandemi dönüşü tribünlere dolacağımız zaman da umarım bi daha bunlara bilet peşkeş çekecek bir yönetim başta olmaz. tarikatçısı, cemaatçisi, otçusu hapçısı bizden uzak olsun, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür galatasaraylılar daim olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın