• 7677
    uzun zamandır kollanan fırsattı. farkında veya değil bilemiyorum ama dün hocanın açıklamalarıyla bazıları harekete geçti. hocanın yalnızlığını hala anlayabilmis değilim.
    eğer ua için yaptıysa her grup fikrini soyleyebilir. kaldı ki hak da veriyorum. (ua yı hakli göreceğim aklıma gelmezdi)

    ardayi çoğu taraftar istememesine rağmen bir şekilde yönetim hoca istedi diye aldı. bu mu yalnızlık?(yonetiminde istemediğini düşünüyorum)

    hoca, yönetim işlerinde yorumda bulunur hatta zaman zaman yönetimi bile eleştirdiği olmuştur. ama yönetimin hocayı elestirdiğini hiç görmedik. bu mu yalnızlık?

    hoca bir gün antrenmandan sonra başkan için ben olsam öyle konuşmazdım diyor. (haklı olabilir) peki bu söylemi yönetimden birisi hoca için söylese (ben olsam o oyuncuyu oynatmazdim) ne olur düşünelim. bu mu yalnızlık?

    taraftarı ikiye böldü. bağıran taraftar bagirmayan seyirci oldu. bize taraftar lazım dedi. ille de bagirmak mi gerekiyor taraftar olmak icin. bir allah'ın kulu da itiraz etmedi, edemedi. yönetimden uyarı beklerdim. bu mu yalnızlık?

    transferlere gelince şuan ülkemizde fb haricinde rahat transfer yapabilecek kulüp göremiyorum. sebebini herkes tahmin edebilir.
    en çok güldüğümde bu: aslında yönetim hocanin istediği transferleri istemiyormuş da ondan gazetecilere servis ediliyormus. onyekuru, marcao, liyundama, omar,oğulcan,emre akbaba, emre kılınç, kerem, babel, seri, nzonzi aklıma gelenler muhakkak gerçekleşmeyenler de oldu. mali sıkıntılar malum. buradan vurulmaz.

    hocanın da haklı olduğu yerler var ama bir teknik direktörün açıklamaları ile galeyana gelen ve başkanını teknik direktörüne yem eden taraftar aklı selim düşünemiyordur. böyle bir durumda hocada ki egoyu tahmin etmek dahi korkunç. hoca galatasaray'a çok hizmet etti ama galatasarayda hocaya çok şey kattı. tek yönlü düşünülmemeli.. yönetim değişikliği iyi gelir diye düşünmeye başlamıştım ama bu yaşananlardan sonra kesinlikle seçime kadar devam etmeliler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın