resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 27856
    20. yüzyıl başlarında hayatta değildim, göremedim. tarih, liseli bir çocuk ve arkadaşlarının kıtaları aşacak bir vizyonla bir futbol takımı kurduğunu yazıyor.

    20. yüzyıl ortalarında hayatta değildim, 19 yaşındaki karşıyakalı bir çocuğun çok daha büyük paraları reddedip 55 yıllık ömrünü sarı kırmızıya boyadığını göremedim. tarih; onu karakteriyle, golleriyle yazıyor.

    20. yüzyıl sonlarında nihayet hayata geldim. herkes gibi 3-5 yaşında cimbomla tanıştım. bu kez gördüm ama. tarihin yazdığını, tarihi yazarken gördüm.

    ali sami yen, metin oktay ve fatih terim. ali sami bey ve kral metin oktay alınmasın... alınmasın diyorum çünkü; fikirlerini, ruhlarını, vizyonlarını hissetsem de kendilerini hiç göremedim. başardıkları o kocaman işleri çağ gereği kavrayamıyor ve aklımda büyütemiyorum. şunun farkındayım ki fatih terim onlarca yıldır onların yeryüzündeki yansıması. 100 küsür yıldır yazılan tarihle beraber büyüyen...

    yaşayan galatasaraylıların en büyüğü
    fatih terim, yaşayan galatasaray’dır.

    o, şu, bu... başkanlık makamı... galatasaray’ın ta kendisi olanı, değil herhangi biri, artık kendisi bile ayıramaz galatasaray’dan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın