resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 27830
    herhangi bir başarısızlığı olmadığı için başarısızlığını örtmek gibi bir amacı olamayacak galatasaray efsanesi ve galatasaray futbol takımı teknik direktörü.

    badou ndiaye satıldığında ıskartaya çıkartılmış ryan donk'tan gerekli faydayı sağlamasaydı, derbilerde gelenden 3 gidenden 5 yiyen takımı winner hale getirmeseydi o zaman görürdüm ben yönetimi.

    bafetimbi gomis satıldığında iki tane forvet sözü veren yönetim hiçbir şey almadığında maçlara forvetsiz çıkıp bir şekilde devre arasına kadar takımı yarışta tutmasaydı görürdüm ben yönetimi.

    takıma kazandırdığı ozan muhammed kabak'ı takımda kalmasına ikna etmesine rağmen satarak elde ettikleri para olmasaydı görürdüm ben yönetimi.

    takım orta sahasız bırakıldığında taylan antalyalı, ömer bayram ve emre kılınç'ı orta sahanın değişik yerlerinde kullanmasaydı ve takım şu an yarışın içinde olmasaydı görürdüm ben yönetimi.

    mustafa cengiz yönetimi ile 4.sezonudur ve 3 tanesinde imkansızlıklar içinde başarıya ulaşmıştır ve ulaşmaktadır. kalan bir tanesinde ise pandemi patlaması belki de şu anda ikinci dört senelik şampiyonluk periyodundan bahsediyorduk.

    avrupa kupalarında başarısız olmuştur ama eylül ayındaki başarısızlığı ocak ayında örtmeye çalışmıyor herhalde. zaten üstü kapandı ve hedef şampiyonluk haline geldi. hangi başarısızlığı örtecek çok merak ediyorum? okan kocuk, emre taşdemir, arda turan ve oğulcan çağlayan gibi herkesin burun kıvırdığı oyuncularla şampiyonluğa oynamak başarısızlık ise derhal kovulsun da yerine atkılı, gökyüzülü, sarışın ve futbolculuk kariyerinde italya'nın büyük takımlarından birinde oynamış biri gelsin. bakalım bu kadro ile ne yapacak?
App Store'dan indirin Google Play'den alın