resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 27771
    benim bu seneye dair en büyük korkum ne şampiyonluğun gitmesidir, ne herhangi bir oyuncunun yapılamayacak transferidir, ne de rakiplerimizin olası başarılarıdır; benim bu seneye dair en büyük korkum sene sonu gelecek olası başarısızlıkta taraftarın sözlüğümüzde de var olan trollerin gazına gelip hocaya vereceği olası tepkidir.

    yanlış anlaşılmasın, şampiyonluktan umut kesmiş falan değilim bence mevcut yönetime rağmen en az rakiplerimiz kadar şansımız var ve bunu fatih hocaya borçluyuz ama tabi sene sonu ne olacağını kimse bilemez o yüzden şimdiden yazayım diyorum.

    nasıl olacağı da aşağı yukarı belli serili leminalı dönem hatırlatılacak, takım 4 sezondur top oynamıyor denilecek ( nitekim şu an bile hiç bir şey oynamadığımızı iddia edip hocaya sallayanlar var kaçan şampiyonluktan sonrasını siz düşünün ) hatta tudorun kurduğu kadronun ekmeğini yedi diyen bile olacak ve korkarım bunlarla ikna olup fatih hocanın bırakmasını isteyen, artık yaşlandı diyecek samimi ama bence hataya düşen renktaşlar da olacak.

    galatasaray hayatında ucundan kıyısından da olsa yer edinen, galatasaray'a zamanını ve enerjisini harcayan herkesten bir ricam var:

    lütfen günden güne yozlaşan; her gün bir öncekinden daha fazla yetkililerin liyakatsiz, hak edenlerin yetkisiz olduğu; doğrunun yanlışa karıştığı ve sadece algının önemli olduğu; insanın baktıkça içini karartan ve canını sıkan bu ülke ortamında fatih terim gibi galatasaray'a çok değer veren ve rüşdünü defalarca ispatlamış bir hocayı bir anlık sinirle dolduruşa gelerek harcamayın.

    fatih terimin illa yanlışları, eksikleri vardır ama benim gözümde fatih terim çölde vaha gibidir. evet belki dünyada ne göller, akarsular vardır ama bu çölde bulduğumuz yegane su kaynağını daha iyisini buluruz diyerek bırakıp gitmek bile bile lades demek gibidir.

    lütfen halihazırda aksadığı yanlar olsa da umut vadeden bir futbol oynuyorken ve transfer konusunda da hocanın doğru profile kaydığı bu kadar belli iken, yani elimizde fatih terim'in isminden de fazla umut vadeden şey varken bir anlık gafletle elimizdeki en büyük değeri harcamayalım. benim bu sezona dair en büyük temennim budur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın