aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 6019
    bu gece kendilerini eleştirdiğim entry fena halde ofsaytlandı ve bunu anlamış değilim. kulüp resmi açıklamalarını ultraslan üzerinden yaptığında bir caydırıcılığının olduğu mu düşünülüyor acaba?
    (bkz: #3059899)

    tekrar yazacağım, kulüp artık resmi açıklamaları için bu zararlı oluşumu kullanmamalı. bunu defalarca yazdım, yine yazacağım. sonraki yönetim aynı şeyi yaparsa onu da aynı şekilde eleştireceğim. dursun özbek yönetimiyle başlayan süreçte yıllardır taraftar olarak kabul edilen merci siz biz değil, ultraslan denen yapı olmuştur. affedersiniz ultraslan'ın sosyal medyada paylaştığı saçma sapan büyüklü küçüklü kelimelerle göz kanatan o yazıların, bir geçerliliğinin olduğunu mu düşünüyorsunuz? dalga konusu olmaktan öteye gidilemiyor. 12numara ne ise, bu saçma grup da aynısıdır. hiçbir farkı yok. tamamen taraftarı konsolide etsin de farklı sesler çıkmasın diye kurulmuş bir tezgahtan ibaret.

    bu grup dursun özbek yönetiminin esareti altına girmemiş miydi? nasıl oldu da birdenbire taraf değiştirip mustafa cengiz yönetiminin yanında yer aldılar? dursun özbek yönetimi her şeyi eline yüzüne bulaştırdığı ve mustafa cengiz yönetiminin de aynı şekilde dursun özbek yönetimi gibi, bu oluşuma ayrımcılık yapmayı kabul etmesinden dolayı olabilir mi? ne sanılıyor acaba, galatasaray'ın menfaatleri için mi taraf değiştirdiler?
App Store'dan indirin Google Play'den alın