resim
İrfan Can Kahveci
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 840
    sözleşmesi 6 ay sonra bitecek bir futbolcu için, her ne kadar kendisini pek beğenmesem de luyindama gibi para kazanılabilecek oyuncuları vermeyi ya da 3-4 milyon euro'dan fazla para harcamayı şu an için hiç mantıklı bulmuyorum. yıl sonunda bedavaya ellerinden gidecek adam için başakşehir şu anda ne koparırsam kardır düşüncesinde. aslında eli güçlü olan biziz ama fatih terim'in son açıklamaları* bence yönetimi gereksiz bir baskı altına aldı. şimdi gidip sırf bu açıklama sonrası oluşan baskı yüzünden saçma sapan paralar ya da oyuncular verip almaya çalışmazlar umarım.

    çünkü yıllardır ligde izlediğimiz irfan can kahveci o kadar da mükemmel bir oyuncu değil. illa bir tanım yapacaksak ozan tufan'ın defansif özelliklerinden kısıp hücum özelliklerini arttırdığınız zaman irfan gibi bir adam elde ediyorsunuz. overall olarak ikisi de aynıdır bana göre. ayrıca bu kadar hypelanınca ''lan acaba benim görmediğim bir şey mi var bu adamda'' diye 1-2 skills videosu izleyeyim dedim ve şunu fark ettim; sağ ayağı başkasından emanet gibi, sadece ayakta durabilsin diye var onun dışında hiç kullanmıyor. ama çok koşuyor olması vs. güzel özellikler. ozan tufan benzetmesini de bu yüzden yaptım zaten.

    gelirse elbette güzel olur ancak şu anda, özellikle 6 ay sonra bedava olacak bir oyuncu için bu kadar olmazsa olmaz tribine girmememiz gerekiyor. şu anda bana göre irfana karşılık verilebilecek tek oyuncu babel ve yanında 3-4 milyon euro(ki bu bile fazla aslında). daha fazlasını vermek gerçekten çok saçma bir hareket olur, umarım öyle bir hata yapmayız.

    edit: https://www.tff.org/...30&kisiId=942622 burada sözleşmesi 6 ay sonra bitiyor gibi gözüktüğü için yukarıda öyle yazdım. ancak öyle değil sanırım. ama yine de değeri konusunda fikrim değişmez. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın