resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 2937
    kendisi hakkında ekşi sözlük'te doyurucu bir entry okudum. entry tarihi 30 eylül 2018.

    entry 30 eylül 2018 çaykur rizespor fenerbahçe maçı'nın ilk yarısının sonunda saat 19.46'da yazılmış. o maçın devre arasında da ali koç soyunma odasına inmişti (maçı rize 3-0 kazanmıştı, ilk devre de 3-0 bitmişti). yani yazar yazısını son kez kontrol edip gönder tuşuna bastığı esnada ali koç fenerbahçe futbol takımı'nın soyunma odasına iniyordu*.

    ben yazıyı çok beğendim. eğer ki yazı doğruysa ali koç'un siz benim vizyonumu anlamamışsınız derken bahsettiği vizyonuna ışık tutar nitelikte.

    https://eksisozluk.com/entry/81810932

    --- alıntı ---

    zamanında daha gençken abd'den yeni dönmüştü. babası buna birkaç ufak şirkette yöneticilik yaptırıyordu. abd'de beraber zamparalık yaptığı kankalarını şirketlerde üst seviye yöneticiliklere getirdi. saat gibi çalışan şirketlerde istifalar mutsuzluk huzursuzluk başladı.

    o kadar kötü yönetiyordu ki. yılların mühendisleri uzmanları hep farklı yerlere kaçtı gitti.
    ne kimseyi dinliyordu. ne birilerinden akıl almak aklına geliyordu. 1 seneden biraz fazla sürdü bu durum. babası bunu tekrar abd'ye postaladı. git orada yaşa istanbul'da seni görmeyeyim gibi sert bir mesajla.

    şirketlerde yaptıkları fıkra gibi işlerdi. anlatsak kimse inanmaz.

    kıçını tuta tuta abd'ye gitti. sonra araya halaları girdi. ailenin en küçük en sevilen çocuğuydu. tekrar geldi ülkeye. ama hiçbir şirkette görev almayacak fenerbahçe ile uğraşacak şartıyla.
    aziz'in yanına girdi.

    federasyon başkanı olan tüpçü nasıl bir baltaya sap olamamış baba mirası yiyen bir adamsa ali koç da aynı şekilde zengin karizmatik babanın şımarık beceriksiz vasat oğludur. fiziki görüntüsü ailesi kamuoyundaki makyajı bunu örtüyor.

    muhtemelen aynı koç şirketlerinden sepetlenmesi gibi tekme tokat rezil olarak fenerbahçe'den de sepetlenecektir.

    --- alıntı ---

    not: yazıyı daha okunaklı hale getirmek için içeriği değiştirmeden imlasını düzelttim.

    yazıya dair tek itirazım son cümlesine dair. fenerbahçe taraftarı öyle biatçıdır ki takımları 10 sene şampiyon olamasa yine ali koç derler.

    fenerbahçeli biatçılığı öyle biatçılıktır ki adı konulamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın