• 26217
    elinde 10 milyon euro bonservis verilmiş bir mbaye diagne varken, "seve seve" kadrosunu ondan verim alacak şekilde kurması gereken takımdır.

    ters ayaklı kanatlar değil, on sekizin oralarda çizgiye inip içeri top atacak, isabetli ortalar yapacak, ceza sahasını kalabalık hale getirecek futbolcular alınması gerekiyor.

    ben sıkıldım artık defanstan kısa pasla çıkan ama aynı pas kalitesini "10 numara giyen şahıs" yüzünden orta sahada kuramayan, forvetinde diagne'den bağlantı oyunu bekleyen garip bir takım izlemekten. ligimiz kalitesiz. bu nedenle iyi değil, çok iyi oynadığımız maçlar oluyor ama uyumlu parçalara sahip olmadığımız için olduramadığımız periyotlarda çok puan kaybediyoruz.

    on milyon euro verilen bir diagne mi var? çoktan arkasına iki bonservissiz adam koyulmalıydı. gidip falcao falan getirildi kulübün yüz milyonlarca euro borcu varken.

    şimdi de onyekuru deniyor. oldu, diagne 5'e gitsin, onyekuru gelsin, ama ne oldu birden forvette eksik kaldık. az paraya bağlantı kuramayacak forvet bulduk. birden ne oldu? eskisinden de kötü hale geldik.

    rica ediyorum şu takımı diagne'den 30 gollük katkı alacak şekilde kuruverin. bu diagne aşkı değil. bu aklın yoludur.

    ben sıkıldım pas oyunu, belhanda ve rakip takım kontraya çıkıyor zincirinden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın