• 26209
    yeni bir transfer dönemine daha girmiş ve transfere çölde su gibi ihtiyacı olan takımımız.
    fakat transferde adı geçen isimlere bakıyorum da, salih uçanlar, irfancanlar, aytaçlar... dahası 20'li yaşlarda potansiyeli olan wonderkid'ler...
    naçizane, ben bir müddet direkt 11 oynayacak, takımı sınıf atlatacak ve hatta şampiyon yapacak oyuncular görmek istiyorum. maddi imkanlar olanaksız falan diyen adama da sorarım, yukarıda adı geçen adamları öpücükle mi alacağız?

    valla rotasyonda iş yapar diye diye rotasyon takımına döndük sanki. arada bazı sivrilen, kendini geliştiren isimler var. onlara da sabır göstermek gerekiyor ama bizim bu sene şampiyonluk ile oyunculara sabır gösterme arasında seçim yapmamız lazım o zaman.
    misal oğulcan. rotasyonda iş yapar diye geldi, herkes ilk 11'e yazıyor. mevkisinde daha iyisi var mı şu an takımda? gönül ister ki hep oynasın, onunla şampiyon olalım, ama o bölgede direkt oynayacak bir oyuncuyu kestiğini de görmek lazım.

    akbaba, diagne, arda, belhanda. bunlar ilk 11 oyuncuları. peki kadroda kimin önüne geçmişler de ilk 11 olmuşlar? mecburiyetten mi yoksa?

    şimdi yarın aytaç gelse(hadi aytaç taylan'ın yedeği olsun) , salih gelse, en fazla bu isimlerle rekabet ederler. takıma sınıf atlatabilirler mi?

    salih gelince kim onu gönül rahatlığıyla bjk derbisinde ilk 11 yazar mesela? evet, gelsin, kadroda olsun. rotasyonda iş yapar. ama bana gına geldi artık rotasyonda iş yapar diye diye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın