resim
Oghenekaro Peter Etebo
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:28
Boy:1.74
Uyruk:Nijerya
  • 524
    2020-2021 transfer sezonunda bize gelmeden önce 4 ay top oynamamış, sakatlığının ne olduğu bil belli değilken ülkesinde kalmış futbolcudur.

    bir futbolcunun ak mı kara mı olduğunu bilmek için önce oyuncunun fiziken ve psikolojik olarak hazır olması daha sonra da takıma alışması gerekir. takımın sistemine, oyun planına hazır hale gelmesi gerekir. biz 4 ay top oynamamış olan oyuncuyu lig başladıktan sonra alırsak o oyuncunun iyi mi kötü mü olduğunu anlamadan yollamak zorunda kalırız. özellikle orta sahanda oynayacak oyuncun neredeyse hiç yokken böyle bir transfer yapmak iş bilmemezliktir.

    aslında hepimiz çok iyi biliyoruz etebo'nun nasıl alındığını. kimseyi bulamayan yönetim ndiaye'yi alacaktı. baktılar çok tepki geldi, sevgili menajer dedi ki , bizde sakat bir oyuncu var, onun rehabilite edilmesi gerekiyor, size gönderelim. bizimkiler de kabul etti.

    tarık çamdal transferi bile gözümde daha mantıklı. yabancı sınırı varken milli takımın as sol beki olarak geldi takıma. yabancı sınırından dolayı da verilen ücretler mecburiydi. fakat etebo transferi tamamen taraftara oynamak için yapılan bir transfer.

    şunu da belirtmek isterim, etebo kötü oyuncu olmayabilir. bize nijerya'dan değil de sağlam bir şekilde takımından transfer sezonunun başında gelseydi oyuncu hakkında farklı düşünebilirdik.

    galatasaray kulübünün transferlerini menajerlerin yaptığını gösteren başka bir oyuncu. falcao'yu almak için kulüple ve oyuncuyla alakası olmayan menajeri görevlendirenlerden de menajerlerin oyuncağı olması beklenir zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın