işte transfer haberleri böyle yapılıyor genellikle.
ekleme:
yabancı kaynaklar da com.tr yerine com adresine girip, emre kılınç yerine onyekuru'yu aratıyordur. kalanı aynı.
ekleme 2:
30 haziran'dan beri sakat olarak görünen futbolcu. gelecek de, iyileşecek de, form tutacak da, takıma alışacak da... nisan - mayıs gibi oynamaya başlar, haziran'da da kulübüne geri döner.
galatasaray'a transfer olacağı haberini twitter'da beğenmiş nijerya'lı oyuncu. sakatlık geçmişi biraz düşündürüyor. umarım 3. orta saha olarak geliyordur.
biz niye sürekli isviçreli oyuncularla ilgileniyoruz :(
edit: eğer olursa en sevdiğim transfer tipinin öznesi olacak olan oyuncu.
tıpkı onyekuru'da olduğu gibi,
geldiği gün duyulan transfer. hiç sakız olmadan, fiyatı yükselmeden, iş bitince duyulan oyuncu.
mis. böyle transferlerin hastasıyız.
9
sakatlık geçmişine bakıldığı zaman, ciddi ve kronik bir durumu yok gibi görünüyor, fakat 30 haziran ile başlayıp bugüne kadar devam etmiş ve hakkında herhangi bir detay girilmemiş olması biraz soru işareti oluşturdu kafamda. ben araştırmadım ama stoke city belki oyuncunun sakatlığı ile ilgili bir açıklama yapmıştır.
bir kaç milli maçta izlemiştim ve açıkçası dikkatimi de çekmişti, ki ismi aklımda kalmış. adı basına sızdığında, hafif bir şaşırdım hatta bu nedenle. takımın dinamizmini arttıracak bir oyuncudur, ayrıca tribünde seyirci olsaydı muhtemelen onyekuru gibi bir iz bırakabilirdi. olumlu yada olumsuz eleştiri de bulunmaktan kaçınıyorum açıkçası ama izlediğim bir iki maçta iyiydi bu çocuk. bence olumlu katkı verecektir, umarım zorunlu olmayan bir opsiyonu vardır. kan uyuşursa takımda kalması iyi olur.
babasının vefatı üstüne gitti nijerya'dan covid önlemleri sebebiyle dönememis futbolcudur. bu sebepten transfermarktta bilinmeyen bir sakatlık yazmaktadır. https://www.google.com/...er-eagles-star-exit/
--- alıntı --- he managed to enter the country (nigeria), but cannot leave.