• 26024
    geçen sezonki* yaşlı, pahalı ve isteksiz kadro yapısı ve oyunundan sonra bu sezonki* kadro yapısı ve futbolu ilaç gibi gelen ve adeta gelecek yıllara umut dolu bakmamı sağlayan takım.

    bu görüşümde alınan sonuçlardan çok daha önemli bir etken var. bu güzel oyun ve sonuçlar gelirken kadro maliyetinin yüzde 50'sini oluşturan 6 futbolcudan****** sadece ikisini aktif olarak kullanmış * * ve diğer 4 isimden muslera dışında kadrosunda ihtiyacı olan kimse kalmamıştır. muslera'nın ciddi bir indirim ile sözleşme yenileyeceği keza belhanda'nın da ya ciddi indirimle sözleşme yenileceği ya da takımdan ayrılacağı düşünülürse, önümüzdeki 2 transfer sezonunu verimli değerlendirebilirsek hem maddi olarak çok rahatlayabilir hem de kadro kalitesini bir o kadar yukarı çekebiliriz ve bunu yaparken yaş ortalamasını da çok ciddi oranda düşürebiliriz.

    fatih hocanın da kafasında bu plana benzer bir plan olduğunu düşünürek umarım bu yönetim ve sonraki gelecek yönetim hocanın planlarını uygulayabileceği bir ortam sağlar ve kadro maliyeti düşük, genç ve kaliteli bir kadroya kavuşuruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın