• 25962
    hocanın oyun planı aslında hiç de fena gitmiyordu (bkz: terimball) hatta genel anlamda kadromuz rotasyon oyunculardan oluşuyor * buna rağmen gayet derli toplu sahada iyi yerleşen bir galatasaray vardı son haftalarda. bu isimlerden en çok 11'i bir nebze emre kılınç zorlayabilir.

    aslında yapılması gerekenler çok belli herşeyden önce kolombiyalı arkadaş çok zarar verdi bize umarım gönderebiliriz.(bkz: radamel falcao) yerine diagne'ye nazaran topla arası daha haşir neşir sırtı dönük servis yapabilecek hareketli bir forvete ihtiyacımız var. taylan'ın alternatifi yok lakin devre arası onu rotasyonlayabilecek oyuncu şuan için lüks bize. iyi bir çift yönlü orta sahaya herşeyden önemlisi hızlı bir kanat oyuncusuna ve forvete ihtiyacımız var. bu takım savunma olarak 18 aralık 2020 fatih karagümrük galatasaray maçında biraz uyusa da gayet iyi savunma yapıyor takım olarak. lakin hücumda yaratıcılığı düşük arkadaşlarla oynamak bizi zora sokuyor.

    kanat olarak tercihim onyekuru'ya nazaran topsuz oyunda daha iyi bir arkadaş bulmak lakin kendisinin gelmesine de nötr değilim sadece dünya da tek kanat kendisi gibi bakılması biraz üzücü..

    takımın eksiklerine gelirsek hocamızın taktik bilgilerini sorgulamak kimseye düşmez lakin duran topları yıllardır çok kötü kullanıyoruz.. hiçbir plan proje yok açıkcası bu da üzücü. ön direğe kesilen ortalar yıldırdı beni yıllardır. özellikle savunma ağırlıklı oynayan takımlara duran top çok önemli bir silah. biz bu kadar kötü duran top kullanmamız ve de uzaktan hiçbir şut tehditimiz olmaması maçı kısır döngüye doğaçlama bir hücuma sokuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın