resim
Oghenekaro Peter Etebo
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:28
Boy:1.74
Uyruk:Nijerya
  • 503
    (bkz: 15 aralık 2020 galatasaray darıca gençlerbirliği maçı)

    kendisinin durumu bence sıkıntılı. etebo kimdir nedir anlatmanın alemi yok, kendisi ndiaye 2, beş yaş küçük. top kesmesi badou'dan daha iyi, ileri driplingleri daha kötü, pas/pas kafası pek yok. işin ilginci kendisini portekiz'den tanıyanlar kanat oyuncusu diye anlatıyorlardı.

    bence problem iki parçalı:

    1- oynadığı rolün takımda yeri ya da gerekliliği yok.

    2- sakatlık, takım değişimi, stoke'ta oynamak istememesi, korona boyunca nijerya'da ailesiyle kalması, mental problemleri derken çok ciddi şekilde zaman ihtiyacıyla geldi. fiziksel olarak değil fakat sadece bildiğin çıkıp topla oynaması, oyun hızına ve sisteme alışması gerekiyordu.

    1, 2'yi daha da zorlaştırdı çünkü kendisine takımda yer yok. biraz gereklilikten dolayı taylan'ın yedeği olarak denemeye çalışıyoruz fakat bu adamın hem yetenekleri buna uygun değil, hem de pasları gerçekten rezalet.

    kısacası verimli olabileceği bir rolde oynama ihtimali yok. acayip şekilde iyi olabileceğini görebildiğim 'full hücumcu bek'in arkasını kapayan/savaşan kanat oyuncusu' rolü de olmaz çünkü arkasına hücumcu bek yok.

    ben ciddi şekilde taylan yerine oynadığını görmeyi hiç istemiyorum. aklıma çözüm de gelmiyor, ömer bayram tarzı ara ara görünüp en iyi ihtimalle sırıtmadığı performansları olacağını düşünüyorum. bu kadar uygun olmayan bir ortam olacağını düşünmüyordum ama olabilecek en kötü duruma geldik, ve kendisi de kesinlikle hazır değil. kendisinden umutlu değilim, 80'de oyuna girip koşturması söylenebilir -- fizik durumu fena değil genel olarak. bitiriciliği de kötü olan bir oyuncu değil bu arada.
App Store'dan indirin Google Play'den alın