• 123
    atatürk'ü yakın bir zamanda dönecek gibi duran devranın sonrası için bir yatırım stratejisi olarak "kullanan" grup. şartlar her ne olursa olsun kârına kâr katmayı çok iyi beceren bu grup, yeni türkiye'de öyle güvenli bir pozisyondadır ki korona döneminde bile kârını ikiye katlayabilmiştir: https://www.sozcu.com.tr/...5-milyar-tl-6114096/

    her 10 kasım'da duygu yüklü videolarla andıkları atatürk'ün her bir ilkesi ve her bir inkılabı bu devranın kurucuları tarafından günbegün yok edilirken, koç grubu kârını arttırmaya hız kesmeden devam etmiştir. her 29 ekim'de duygu yüklü videolarla andıkları cumhuriyet, iş bilmez yeni türkiyeci vahabi özentisi bir çete tarafından ortadan kaldırılmışken tek bir ses çıkarmamışlardır.

    bu kişilerin atatürkçülüğü, cumhuriyetçiliği hayatın her alanına bakışlarından farksızdır. onlar için atatürk, güvenli alanlar içinde savunulması gereken bir yatırım ürününden ibarettir. bu iki yüzlülüklerinden ötürü benim gözümde cengiz inşaat'tan da, çalık holding'den de daha alçak konumdadırlar.

    lütfen, bunların atatürk'ü kullanarak kendilerine akp sonrası dönem için güvenlikli alan yaratma çabalarına prim vermeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın