resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 27076
    bu kadar eleştirildiği sezonda bile içerdeki alanya maçında etebo gereksiz yere atılmasa, hakem attığımız nizami golü iptal etmese takımı ligin zirvesindeydi, şu an ise liderin 1 puan gerisinde. ayrıca biz hariç ligin zirvesindeki 3 ekiple de (başakşehir, fb, alanya) oynadık.

    saracchi'nin yokluğunda emre taşdemir'e solda güvenmesi önemliydi, güveni boşa çıkmadı. orta saha 6 numaramız olmadığı için taylan'dan 6 numara yarattı ve oldukça verim alıyor. taraftarın kafasında bitirdiği babel'den de verim almaya başladı. sezona iyi başlamayan feghouli'yi yine kızağa çekti ve döndüğü ilk maçta* kendisinden verim aldı. futbol hayatı bitti denilen arda turan'ı yeniden futbola döndürdü.

    8 kasım 2020 sivasspor galatasaray maçı'nda 70 ile 80. dakikalar arası hariç çok iyi top oynadık. oldukça etkili, istekli ve organizeydik. bulduğumuz iki gol de çok güzel hazırlanmıştı.

    öyle ya da böyle fatih terim bu ligin en değerli hocası. istediği deplasmandan istediği şekilde çıkmasını biliyor. kendisini takımı verdiği zamanlarda takım bir anda ivme yakalıyor. kritik hiçbir anda hata yapmıyor. son 3 senede avrupa kupası maçlarını saymazsak kaybettiğimiz bir tane bile önemli maç yok. ihtiyacımız olan her maçı çıkıp alıyoruz. örneğin dün 7 kasım 2020 fenerbahçe konyaspor maçı'nı erol bulut resmen elleriyle ismail kartal'a verdi. daha doğrusu ismail kartal'a yenildi. uzun sezonda tecrübesiz hocaların defoları daha da ortaya çıkacaktır.

    bu yüzden fatih terim çok önemli. şu anda tüm rakiplerin tek korktuğu isim fatih terim galatasaray'da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın