• 3983
    dursun özbek facia olmasa başa gelemeyeceği varsayımıyla küçümsenen mevcut yönetimimiz.

    dursun özbek katastrofunun yaşanmadığı bir hayalde yaşamak isterdim ama gerçek hayata dönersek; galatasaray camiası dursun gibi bir katastrof yaşamıştır* ve galatasaray'ı bu kötü durumdan kurtarmak için kimse götünü kımıldatmazken, sezon ortasında neredeyse kazanamayacağını bilerek seçime girip mucizeleri zorlayarak seçilmiş ve seçilirken taahhüt ettikleri gibi bizi dursun'dan kurtarıp sezon sonu yeni bir seçim düzenlemişlerdir. sezon sonu seçimlerinde ise camiadan mustafa cengiz'in karşısına çıkan tek ciddi rakip ise yine dursun aydın özbek olmuştur. yani yine kendisi haricinde kimse götünü kımıldatmamıştır.

    mustafa cengiz ilk kazandığı seçimden bu yana en iyi dönemlerinde bile liseci zihniyet tarafından sürekli yıpratılmaya ve devirilmeye çalışılmıştır. bu çalışmaların sebebinin galatasaray'ın iyiliği olmadığını belirtmeme ise gerek yok sanırım!

    daha önce de belirttiğim gibi, eğer daha iyi bir aday gelmeyecekse benim yine desteklediğim aday mustafa cengiz'dir. çünkü dursun aydın özbek'in adaylığı hala söz konusu ve o zihniyet dursun olmasa bile bir başka güçlü aday mutlaka çıkaracak.

    fakat mustafa cengiz yönetiminin güçsüz kaldığı konusunda hemfikirim. mustafa cengiz eğer tekrar seçilmek istiyorsa çok güçlü bir kadro kurmalı ve eğer kendisinden daha iyi bir aday ve kadro çıkarsa, mustafa cengiz yerine o adayı desteklerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın