resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 26881
    geride olduğumuz bir maçta takımı yalnız bırakmak ya da birbirinden farklı profilde galatasaray spor kulübü başkanlarına saygısızlık etmek gibi nice terbiyesizliklerini bir kenara koyarsak, yaşı gereği teknik adamlık kariyerinin sonlarına geldiği şu günlerde, türk futbol tarihinin en başarılı teknik direktörü olarak, fatih terim hangi hocaları yetiştirmiştir?

    kendisi bu anlamda, yanında başka bitkilerin yetişmesini engelleyen ağaçlar gibi. terim'in yanındakiler hiçbir zaman yeterli ışığı, suyu, besini alamadılar. böyle bir kıskançlığın sebebi sadece kendi kişiliği değil elbette. bu ülkenin sosyolojik özelliklerini çok iyi tahlil edip, hep buna göre davrandı. halbuki birazcık başını kaldırıp, dünyayı, tarihi ve hayatı sorgulayan insanlar bilirler ki, tek adamcılık ancak fekalet getirir.

    çok merak ediyorum, fatih terim emekli olduğunda, onun her hareketini onaylayan, vardır bir bildiği, ne yaparsa yapsın, ölene kadar senciyiz diyen galatasaraylılar ne yapacaklar? süregelen zamanda öyle tezleri var ki, fatih terim olmadığında öylesine galatasaraylı olacaklarına dair ciddi şüphelerim var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın