resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 26833
    24 ekim 2020 bb erzurumspor galatasaray maçı için konuşursak bence iyi başladık ama hücumda çok eveleyip geveliyoruz. ceza sahasına bu kadar gelip bu kadar az şut çekebilen takım azdır.
    onun dışında bence tam zamanında değişiklikleri yapacakti ama falcao hatalı kırmızısı çıktı ortaya, belki daha erken alabilirdi ama gol atan adamı almak da zor iş. hele hayatında kırmızı görmeyen adam. belhanda olsa hemen alırdı :)
    bugün omar'ı çok daha fazla kullanabildik, misal feghouli varken omar bu kadar oyuna dahil olamıyordu, bence bunu görür umarım hoca.
    onun dışında umarım belhanda-taylan ikilisini bozmaz. hem sahada uyumlular hem de iyi anlaşıyor gibiler.
    luyindama/marcao'nun gomes ile eşleşmesini biraz erken yapsa daha iyi olabilirdi, çünkü ilk yari içimizden geçti bu sebepten.
    neyse; çok zevk veren bir futbol değildi ama amacımıza ulaştık.
    asıl konuya gelirsek; işler bu noktaya gelsin istemezdim, galatasaray'da yönetim-hoca tarafları olması sevdiğim bir şey değil ama tabiki kendisinin tarafındayız. kendisini görevden alacak kadar da yürek yok şu an, yemez.
    açıkçası kendisini hatası da çok. ama yönetimle kıyas bile edilemez gelinen noktada. umarım en kısa zamanda kafasının rahat olduğu bir noktaya döneriz.
    bu arada seneye ffp sonrası umarım istediği kadroyu kurup meşhur 4-1-4-1'ini oynatır, vallaha yıllardır pişiriyoruz şu taktiği bir zevkini alamadık :(
    (bkz: ne dediler/#3002358)
App Store'dan indirin Google Play'den alın