resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 26811
    bana göre kadromuz 2019-2020 sezonunda bu ligin üzerindeydi. 2020-2021 için zayıflamış olsa da tek kulvarda fatih terim'in ligi kazanabileceği bir kadro olduğunu düşünüyorum ama kaliteden önce şu an takım fatih hoca ile tam uyum sağlayamıyor gibi.

    2002-2003 ve 2003-2004 sezonlarında da böyle bir durum vardı. aslında fatih hocanın şampiyon yapamayacağı kadrolar değildi ama fatih hoca ne yaparsa yapsın tam istediği gibi olmuyordu ve sürekli farklı bir çözüm denemekten fazlasıyla kayıp oluyor ve geri toparlanma için sürekli motive etmek zorlaşıyordu.

    son iki sezondur da bence benzer bir sıkıntı var. kadro kalitesi yeterli gibi zannediyorsun ama fatih hocanın aklındakiler sahaya yansıyamıyor. yani sahadaki oyuncuların hal ve tavırlarından bile fatih hocanın takımı olmadığını anlayabiliyorsunuz. mesela, feghouli ve belhanda zaten bir hedef için kolay motive edilebilecek oyuncular değilken, bir de maaş sorunları çıkınca teknik direktör için kim olursa olsun işler zorlaşıyor.

    fatih hocanın bu dönemde kendisine daha çok inanan, sahada her istediğini yapacak ömer bayram gibi daha çok asker oyunculara ihtiyacı var bence. en azından kendisinin hedef gösterdiği ocak'a veya gelecek sezona kadar pas oyunundan efor oyununa geçip, daha mücadeleci bir oyuna geçmek daha mantıklı. yoksa bu oyuncu topluluğu, en ufak zorlukta geri adım atacak gibi duruyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın