resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 26756
    2019-2020 sezonunda ligde 6 ncı olmuş galatasaray kadrosuna takviye yapılması gerektiği noktasında herkes hemfikirdi sanırsam. bu kadroya ilk 11 oynayabilecek kalitede sadece omar alındı ki mariano gitti sonuçta. evet ilk 11 oynayabilecek kalitede kimse alınmadığı gibi orta sahanın belkemiği pozisyonunda olan seri ve lemina takımdan ayrıldı. onyekuru gitti, yedek forvet andone vardı vs.

    eldeki mevcut kadro zaten yaşlıydı ve takıma oynayabilecek genç adam alınmadı. fenerbahçenin orta sahasında gustavo, ozan, sosa, mert hakan, pelkas, perotti ve tolga ciğerci gibi tamamı milli takım oyuncularından kurulu kaliteli ve sayı anlamında gayet yeterli oyuncular varken bizim durumumuz içler acısı.

    ben transfer olarak bu kadar geride kaldığımız bir sezon hatırlamıyorum.

    evet hocam senin eline ne olacağı, ne oynayacağı belli olmayan taylan ve etobo verdiler. taraftar belhanda’dan nefret ediyor ve oynatmanı istemiyor ki sende son maçta kestin zaten.

    ezeli rakibin kaliteli 7 tane orta saha ile sezona girdi sen ise 2 tane yarım orta saha ile. dünyada bu döngüden çıkacak hoca yok, klopp veya guardiola da buna buna dahil.

    ama football manager vampirleri bekliyor hocam, bilgisayar başında bartuğ’a 3 saat antrenman yaptırınca jorginho’ya dönüşüyor sen nasıl başaramıyorsun! bu izah edilemez.

    hem 40 yıldır bu işin içindesin ve taktik de bilmiyorsun zira bizler mesela oyunda takımı 4-4-2 diziyoruz hoop şampiyon olunuyor. sen onu bile bilmiyorsun.

    bence de bırakma zamanı geldi artık, galiba benim de futbolu terk etme zamanım geldi zira bu yeni dönem bize göre değil.

    anlayışsız, kaba ve doyumsuz bir gençliğin olduğu ortamda senin gibi efsaneler hak etmediği hitaplara ve yakıştırmalara maruz kalıyor. bu kadar üzüntü bizlere yeter, bırak hocam uzaktan severiz yapacak bir şey yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın