resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 26791
    (bkz: #2998995)

    ofsayt entylerime girmiş.

    gurur duyuyorum. çünkü hala fikrimin arkasındayım. hocayı övdüğümün belki de iki katı eleştirdiğim entrylerim vardır. ama her şeyin bir sınırı hududu var.

    had bilmezlik, vefasızlık çok, bilmişlik de bir yere kadar. biz de zaman zaman kadro yazıyoruz. babel'i oynattı, feghouli'yi oynattı diye eleştiriyoruz. ama haddimizi biliyoruz. buradaki hiç kimse fatih hocaya akıl verecek futbol geçmişine, birikimine ve bilgisine sahip değil. oturduğunuz yerden kadro kurup eleştirmek çok kolay. galatasaray kulübünü idare etmek fm oynamaya benzemez. dünyada hiç bir teknik adam bir takımda devamlı şampiyon olamaz. ama sanki fatih terim devamlı şampiyon olmalı gibi bir algı var. ve bu şımarıklığı bu taraftara aşılayan adam da hocanın kendisi.

    hoca da eleştirilebilir. ben de eleştiriyorum. gençler konusunda daha cesur olmasını bekliyorum. durağan değil de daha agresif bir futbol oynatmasını istiyorum. bir başkası da başka şeyler istiyor. feghouli ve belhanda'yı kesiyor yok niye emre akbaba oynadı. onları oynatıyor yok yine mi bunlar. bu kafadaki insanlar genç oyuncu oynatsa o çocuk 2 maç hata yapsa e genç oyuncuya bu kadar güvenilir mi diyecek. dedim ya had bilmezliğin sınırı yok.

    ne istiyorsunuz siz? yabancı hoca gelsin 50 milyon euroluk transfer istesin. ya tutarsa kumarı oynayalım. ben de dahil bu sözlükteki herkes biraz haddini bilmeli. neymiş bizim kadromuz alanya kadrosundan iyiymiş onun kadar top oynamamışız hoca artık bıraksın yaşlandı. yahu arkadaşım bunda fatih terim'in suçu ney? kalecin salak bir gol yemiş, en kritik adamlarından biri kırmızı kart görmüş. attığın nizami gol saçma sapan bir gerekçe ile iptal edilmiş ve son dakikada rakip oyuncunun çektiği şut diğer oyuncuya çarpmış gol yemişsin kaybetmişsin.

    hoca da hata yapmış olabilir ama sen bunca etkenin olduğu bir oyunda tek suçu hocaya atıp da yeniçerilik yapmaya kalkarsan orada bir duracaksın. fatih hoca bu takıma 8 şampiyonluk kazandırmış. senin bu şımarıklığının, winner takımız diye dolaşmanın mimarı o adam ve ben şunu çok net görüyorum ki fatih terim asla olduğu yerde sayan bir adam değil. devamlı kendini geliştirme çabasında olan bir insan. pas oyunu tercihini tartışabilirsin, oyun formasyonunu tartışabilirsin ama burada açık açık kelle isteyemezsin. daha 5 maç oynanmış bir dur sezonun sonunu görelim. şampiyon olamazsa o zaman konuşursun. şampiyon olmasa da ben kalmasını isterim. ama rüzgara göre burada yorum yapmayın. birazcık had bilin, birazcık....
App Store'dan indirin Google Play'den alın