• 90
    ------ kotu oynadigi maclari kazanan takim sampiyon olur ------

    iyi oynadigimiz zaman zaten yenemeyecegimiz takim yok bu ligde. buna fenerbahce de dahil. bu maci kotu oynadik tamam, ama kazanmayi bildik. takima yeni gelen jo, neill ve giovani daha alisma surecinde. onlar alistikca bu takim cok daha iyi yerlere gelecek. bir 3-4 hafta daha bu sikintilari cekecegiz, ondan sonra onumuz acik.

    macla ilgili yazmak gerekirse, denizlispor bize iyi oynuyor diye sacmalamamak gerekiyor. bu takim buyuk ihtimalle kume dusecek, ve bu futbolcularin kendilerini gostermek ve seneye ligde kalmak icin 3 mac sanslari var. suclanicaksa lig tv suclanmali her maci yayinlamiyorlar diye. galatasaray ise hala kimya uyusmazligi yasiyor, ama neyse ki bireysel olarak yildizlar cikip bu zor donemlerde bize mac kazandiriyorlar. ayrica macin yildizi servet cetin'dir. hatasiz mac cikartip, her atagi buyuk basariyla kesti. bize ozledigimiz servet'i izletti. jo yu giovani'yi overken kendi evlatlarimizi unutmayalim.

    son bir soz de emre colak icin; calismaya devam ettigi surece, bu takimda yeri olacagini gostermistir. alt yapidan cikmis 18 yasinda emre colak, 23 yasina yeni girmis arda turan bunlarin ustune 89lu giovani dos santos 22 yasinda jo, takimin resmen yarisi 25 yasin altinda, nolur elestirirken buna dikkat edin, bu cocuklari itin gotune sokmayin, onlar bizim gelecegimiz.

    toparlamak gerekirse, kotu oynayip kazandigimiz bir karsilasmadir. lig cok uzun maraton, her maci cok iyi oynayip kazanamayiz, sampiyonu kotu oynayip en cok mac kazanan takim kazanacak gibi duruyor.

    ------ kotu oynadigi maclari kazanan takim sampiyon olur ------
App Store'dan indirin Google Play'den alın