resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 26669
    bir süredir fransa u21 milli takımı maçlarını takip ediyorum. sadece kanatta değil orta sahada da o kadar hızlı ve aktif bir oyun oynanıyor ki resmen bizim ligi izledikten sonra u21 fransa’nın oyununu takip etmekte zorlandığım oluyor.
    babel, feghouli, arda gibi geçtiğimiz on yılın oyuncuları ile işi bence son derece zor. ülkenin futbol alt yapı faaliyetleri ve genç oyuncu antrenmanları da pandemiden dolayı durdurulmuş vaziyette. sırf bu sezon değil, önümüzdeki yıllarda da türkiye’den genç oyuncu bulup kadroya sokması zor olacak gibi görünüyor. ülke o kadar kötü yönetiliyor ki resmen iş yapmak isteyenlerin eli kolu bağlanıyor.
    bilmediğimiz ve kendisinin sıkıntısını çektiği çok fazla değişken var diye düşünüyorum. alt yapıların durdurulması, maaşlar, euro kuru, saha ve zemin koşulları, seyircisiz oyun vb akla ilk gelenlerden.

    aslında çoktan batmış gitmiş bir sektörde bir şekilde ayakta kalmaya ve kulübü ayakta tutmaya çalışan efsane figür. babel, feghouli ve belhanda gibi oyuncuların biraz da yönetim ve camia baskısıyla sahaya sürüldüğünü düşünüyorum. milyon euro’luk feghouli’yi oğulcan için kesmemesi açısından baskımyiyor olabilir camiadan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın