• 25418
    kadro kalitesi mevki mevki bakınca ilk 11 olarak gayet iyi olan takım. bizim sıkıntımız alternatifsizlik.
    taylan-etebo ikilisinin doğrudan muadili olabilecek bir oyuncu yok. bir kart cezası bir sakatlık çok büyük dert olur bizim için.
    bunun dışında hücum hattı form tutsa her mevkide kaliteli oyuncular var.
    falcao-diagne gibi leblebi gibi gol atma potansiyeli olan iki santrafora sahibiz
    kanatlarda ise bir kanadı direkt emre'ye teslim etmemiz gerektiğini düşünüyorum. diğer kanatta ise feghouli'nin 3 aylarını beklerken oğulcan, arda, kerem gibi oyuncuları deneyebilirz. belhanda'nın kanat performansını da gayet beğeniyorum.
    forvet arkası* oynayan oyuncumuz ise belhanda ve iyileşince emre gibi gözüküyor.

    kadromuz görüldüğü gibi gayet iyi. son maçlar bize geçen sezonun galatasaray'ını hatırlattı ama babel-feghouli kanatlarıyla zaten beklenen bir şey bu.

    bizim için bana göre kritik olan şu. ilk 11'de falcao-babel-feghouli üçlüsünden sadece 1'i olmalı. takımın çehresi bu 3 oyuncudan ikisinin hareketli oyuncularla değiştirilmesiyle gerçekten değişir.

    bunun yanında haftada 1 maç oynayacak olmamızın da avantajı var. bu takım bu şartlarda çok rahat şampiyon olabilir. en önemi rakibimiz fenerbahçe olarak gözüküyor ama onlar da 1-2 transfer haricinde nitelik konusinda tartışılacsk transferler yaptılar. zaten oyunlarında çok büyük bir değişiklik yok geçen sezona göre.
App Store'dan indirin Google Play'den alın