• 25396
    1 hafta önce uçan kaçan galatasaray diye her yerde yazılıyordu, 1 haftada ne hale geldi sözde. medyanın oyununa gelen taraftara sahip takım.

    bu takım 3 hafta içinde 6 maç oynadı, zaten kısıtlı kadrosu ile bir döngü içerisindeydi. yorgunluk bahane değil ama olabilecek şeyler. hiç o paraya yorgunluk vs işlerine girmiyorum, maalesef yazdığımız gibi olmuyor bu işler. ben de sonuna kadar eleştiriyorum ama eğri oturup doğru konuşmakta fayda.

    ffp yüzünden uefa'dan ceza yemiş ve sonrasında "ffp açısından" güzel yönetilmeye çalışılmış son 3 senede 2 kere şampiyon olmuş bir takım var. pandemi olmasa 3'te 3 olacaktı belki. uefa'nın sana koyduğu net bir kural var, sattığın kadar alabilirsin. uymazsan seni daha kötü günler kapıda bekliyor diye eline kızılcık sopası bekleyen bir uefa var.

    daha önce kiralık ya da bonservissiz oyuncular ile geminin ne kadar yürüdüğünü hep beraber gördük. bu senede bonservissiz oyunculara yönenildi, bunlar daha başarılı olacak kişiler diğerlerine göre. sorun ne peki, sorun satamıyoruz. satacak adam bulamıyoruz, satmaya çalıştığımız zaman alacağımız oyuncuların bonservislerine yetmedi. her ihtimal olabilir, olayın detayına insek neler buluruz belki.

    benim için ne terim, ne yönetim önemli. benim için galatasaray önemli, galatsaray için bir taşı alıp bir adım öteye götüren herkesin başımın üstünde yeri var. bu takım bizim takımımız, destek olacak onu ileriye taşıyacak olan biziz. hepsini bir köşeye bırakıp yoluna devam etmesi gereken güzide mi güzide futbol takımı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın