resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 26577
    2020/21 sezonu itibariyle kötü oyunda hiçbir bahanesi olamayacak hocamız.
    kadro filan kimse hikaye anlatmasın. 3 senelik hoca kadrodan ağlayamaz. avrupa’nın baş altı takımları senin yaptığının 10da1’i transfer yapmıyor da gelip tokatlayıp gidiyor her sene. 3 senede bir zahmet bir kadro kurabil artık.

    hadi bu sene transfer yapılmadı, e geçen sene tarihin en iyi kadrosu kuruldu diye girildi sezona, onu da 6. bitirdik. olmuyor işte... en acısı da rezalet maçlardan sonra gelen “iyi oynadık” veya “ocağı bekleyin” açıklamaları.

    vallahi artık katlanamıyorum. futbol teknik direktörlüğü eğer bu kadar idarecilik, genel hakimiyet ve lider karakter özellikleri vs. gibi saha dışı özellikler gerektirmese fatih terim istifa bayrağı da açardım ama ne var ki bu özellikleri nedeniyle terim krizlerde toparlayıcı olarak işe yarıyor. terimsiz kötü gidişlerde ise geri dönüşü olmayan şekilde bayır aşağı gidiyoruz.

    sonuç olarak fatih terim istifa demiyorum. ama mahçup hissettirilmesi gerektiğini düşünüyorum. suçu sağda solda aramaya, kendisi çoğu zaman iyi futbol oynattığını düşünmeye devam ediyor. öyle değil, rezalet oynuyoruz ve en basitinden sen ısrarla “hoca beni oynatma yahu hiç halim yok” diyen feghouli ile maçlara başlıyorsun. neresinden tutalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın