resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 26575
    4 ekim 2020 kasımpaşa galatasaray maçını erken kapatmış hoca. yanlış hatırlamıyorsam aynısını 6-0 lık fenerbahçe maçında bir kez daha yapmıştı.
    hoca belli ki çok gerilmiş, ve bu transfer işi geçen sene oldugu gibi sezon başında takımın tüm ritmini bozdu. bana göre mustafa cengiz yönetimi bitti coktan, okeye dönüyor. hiç bir bahanesi yok bunun.

    gelelim hocaya.
    - kiralık istemiyorum diyorsun. bu takımın en iyi iki oyuncusu saracchi ve etebo görünüyor. ikisi de kiralık ?
    - galatasaray'ın bugünkü kadrosu şu kasımpaşa'dan daha mı kötü ? öyleyse lafım yok, ama değilse bu oyunu bir izah etmesi gerekir bize.
    - belhanda transfer olmadan önce ilk maçlar ağzımıza bir parmak bal çaldıysa ve eğer transfer yattı diye artık oynamıyorsa kov gitsin, ondan gelecek fayda allah'tan gelsin. adamı o kadar övdün, o kadar oynattın hala ihanet ediyor sana. kötü oynayabilir, ama resmen yürüyor sahada bunları görmüyor musun ? kadro dışı bıraksaydın defolup giderdi belki bir yerlere.
    - feghouli denen adamın hiç mi alternatifi yok ? neden ogulcan , yunus, sekidika, kerem vs bu takımda o zaman? kiralayın birilerine gitsinler, nasıl olsa her maç feghouli oynayacak.
    - şu bitik babel, arda'yla top diye oynar hocam, kusura bakma.
    - taylan'ı sakatlanana kadar oynatmak zorunda mısın ?
    - sadece mecbur kaldığında gençleri oynatmıyor musun ? sonra o genç parlayınca tüm paye sana çıkartılmıyor mu? bir kez de mecbur kalmadan koysan kadroya en azından 1 tane. ne kaybedersin ? hadi 30 dk koy en azından. oyuna kurtarıcı olarak bir kez de ömer bayram yerine atalay, ali yavuz, kerem vs. girsin..

    bu böyle uzar gider. tamam yönetim transfer yapamadı. tamam futbolcular çok formsuz.. hocanın hiç mi suçu yok ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın