resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 26346
    yapmış olduğu açıklamarda herhangi bir sakınca görmüyorum. türkiye ligindeki herhangi bir takım yoğun maç periyodunu kaldıramıyor, bu defalarca kanıtlanmış olan bi durum, kaldi ki elinde de yeterli rotasyon yok. bazı bölgelerde çok iyi oyuncularımız var ama bazı bölgeler halen koca bir boşluk. takım yaşlı ve hızlı değil. yani bu devlet sırrı değil. glasgow taraftarı bile biliyor bu durumu.

    2018-2019 sezonunun ilk yarısı forvetsiz çöp oldu, olası şampiyonlar ligi gelirinden etti bu forvetsizlik. porto, schalke, moskovalı gruptan çıkamamak çok büyük rezillik ama topu içeri sokacak bir adam olmayınca çıkamazsın gruptan işte. sadece alınmaması değil sorun üstelik. senin forvetin 6 milyona transfer olurken gidip alamadın. yani burdaki rezillik yönetime yazar kimse kusura bakmasın. ayrıca dünyadaki hiçbir teknik adam o şartlarda şampiyon yapamazdı bizi. 2017-2018 sezonundaki ndiaye olayından falan bahsetmiyorum bile. sezon başında iyi kadro kurulduğu için göz yumduk da bir sonraki sezon yapılan şey tamamen rezalet. imparatora dua etsin yönetim bence.

    geçen sezon da hocanın istediği topçular alınmadı. mazereti anlayabiliyorum, oyuncu da satamadık ve kiralık topçulara yöneldik. şampiyonlar ligi gruplarından zaten çıkamazdık. içerde iyi performans sergiledik yine de ama dışarda gücümüz yetmez. bu yüzden zaten hoca makas açıldı diyor. burdaki twitter taraftarı dalga konusu yapsın daha. her neyse..

    bunları yaşayan bir hoca tabi ki tepki koyacak. üstelik bu adam kulübün en büyük yaşayan efsanesi ve divan kurulu üyesi. yani yarın bir gün başkan olacağım derse seçilebilecek statüde. üstelik istediği adamları sürekli basına afişe eden bir yönetim var. belki 2 liraya alınacak adam 5 oluyor, para olmadığı için de uçup gidiyor. az bile söylüyor, ben olsam çıldırırdım. bir taraftar olarak transfer haberlerini severim ama arka planda kendisinin işleri zorlaşıyor.

    çağın gerisinde kaldı gibi twitter söylemlerine ise artık bir şey demiyorum. bunlar eğitilmez tayfadır arkadaşlar. sosyal medya taraftarıdır. ayılıp bayıldıkları taylan, geçtiğimiz sezonun ikinci devresinde oynarken “ topçu değil” diyen tayfa bunlar. üstelik o çöp taylan’ı upgrade edip taraftara sunan da kendisi. ben bir tane yorum görmedim ki taylan 6 numarada oynasın diyen. daha da ağır şeyler söylerim de gerek yok, geçiniz deyin o yüzden.

    şu adama ostersunds fatihi, derbi canavarı igor tudor’a sunulan bütçe kadar bile bütçe sunulmadı hayatının hiçbir döneminde. hep bir şeyleri yamamakla uğraştı. okan buruk’u orta sahaya evriltti, hakan şükür’ün olası transferinde ümit davala’yı santrafor mevkisine hazırladı, riera’yı sol bek oynattı vs vs. hep bi uğraş, hep bir didinme, hep bir kazıya kazıya ilerleme. dediğim gibi türk futbol tarihinin en başarılı insanına igor tudor bütçesi bile verilmedi, üstelik 10 sezonda iki kere başarısız oldu diye kendisine denmedik laf bırakmıyoruz, bu da bizim ayıbımız olsun...
App Store'dan indirin Google Play'den alın