resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 26330
    27 eylül 2020 galatasaray fenerbahçe maçı‘nda erol bulut önde baskı yaparak, galatasaray’ın pasla çıkmasını engellemeye çalıştı, baskıyı marcao üzerinde yoğunlaştırarak luyindama’nın oyun kurmasını sağladı bunda da bir anlamda başarılı oldu. fatih terim buna cevap verebildi mi hayır. maça ayağı iyi olan donk’la başlayabilirdi tamam başlamadı, bu kadar pas hatası yapan kafa topu hariç tüm müdahalelerde geç kalan, üstüne üstlük kırmızı görmemesi mucize olan luyindama’yı çıkarıp donk’u alıp oyunu daha iyi kurmayı düşünmedi.
    feghouli, arda ve belhanda’yı her maç ilk onbire yazması taktiksel değil inatsal bir durum.
    maç sonu yine topu oyunculara attı seri gibi bir registam yok o yüzden oyun kuramadık dedi, seri bir registan yoksa ona göre bir oyun düzeni seçmeliydi, top oynatmamak için gelen rakibe topu verip hızlı atak ve kontra ataklarla kaleye gidecek bir takım çıkarmalıydı. seri gelse ne olacak ki arda gibi feghouli gibi yavaş kanatlarla seri üzerinden bir oyun kuramazsın.
    oyuncu seçimleri yanlış örneğin taylan’ı geçen sezon düzenli oynatmadı, yeterli değil dedi. ne değişti de bu adam birden takımın en iyisi oldu. geçen sene taylan nasıl bir oyuncuydu bilmiyorduk, mesela sekidika, atalay, kerem, oğulcan nasıl oyuncular bilmiyoruz hiç oynatmayı düşünmüyor. yalnızca sakat ya da cezalı oyuncu çok olduğunda zorunluluktan oynatıyor bazı oyuncuları, onlar da bir maçta şanslarını iyi değerlendirebilirse forma bulabiliyorlar ozan kabak da olduğu gibi.
    eğer o dönem stoperlerimiz sakat olmasaydı muhtemelen ozan’la hiç tanışamayacaktık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın