resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 26325
    haksızlık yapılarak eleştirilen imparatorumuz. orta saha oyuncusu olmamasına rağmen 2020/2021 sezonuna 5 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik ile başladı.

    orta sahada oynatmak zorunda kaldığı adamlara bir bakalım.

    taylan antalyalı : 25 yaşında olmasına rağmen kariyerinde 6 numara da oynadığı ilk sezon. biz de olup olmayacağını düşünürken bir anda o bölgenin as oyuncusu olmak zorunda kaldı.

    younes belhanda : küfür kıyamet göndermeye çalıştığımız adam. hoca geçen sene sahaya sürdüğü için ciddi olarak eleştiri alıyordu ama ona da mecbur kaldı.

    emre kılınç : bize transfer olmasına sebep kanat performansıydı. ancak hoca bizde 10 numara/mezella arası bir rolde orta saha ortasında oynatmak zorunda kalıyor.

    sofiane feghouli : mübarek aylardan önce form tutmadığı ve maaşı yüksek olduğu için de kimsenin bizden istemediği adam. form tutmasını bekliyoruz.

    arda turan : sözlükte bize gelmesini ve oynamasını isteyen yok sanırım. futbol konusunda verim alamayacağımız konusunda herkes hemfikir galiba.

    babel, ömer, jimmy vs. konuşmaya bile lüzum yok.

    bu kadar yokluk içinde 2020/2021 sezonuna 5 maçta 4 galibiyet ile giriş yapmış, 10 gol atıp 2 gol yemiş takımın hocası. yediğimiz iki golde duran toptan bu arada akan oyunda gol yemedik.

    takımlar baskı yediklerinde topu iki türlü ileri taşırlar birincisi pas yaparak, ikincisi forvete uzun top atarak. takımda bu baskıyı kırmamızı sağlayacak oyuncu var mı da hoca oynatmadı. bu kadar işte beyler taylan bu kadar. sırtı dönük top alıp ileri taşıyamıyor. falcao ve diagne bu kadar bir tane hava topu indiremeden maçı tamamlıyorlar.

    hocanın eline malzeme verme sonra niye yemek iyi değil diye eleştir. değer bilmemekten başka bir şey değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın