• 25265
    takımda net bir kolej havası var. galatasaray mobil uygulaması ile net şekilde görüyoruz ki oyuncular mutlu. iyi çalışıyoruz.

    yeni gelenleri hemen florya havası sarıyor. zaten efsunlu bir yer bu florya. her gelen takıma aidiyet ile yaşıyor ve sonra öyle ayrılıyor. aradan yıllar da geçse, tek bir kupa kazanmadan da ayrılsa o aidiyet duygusu bambaşka bir şey.

    net şekilde fatih terim takımı. hoca 19-20'deki kadro planlama hatasını da, ilk devrenin hiç edilmesini de ders olarak almış. çok konsantre ve o öyleyken hiç kaybetmeyecekmişiz hissi veriyor.

    dilerim son birkaç günde takımdan kimse ayrılmadan en az bir orta saha takviyesi ile sezonu rahat götürecek bir 20-22 kişilik oyuncu havuzunu oluştururuz.

    5 oyuncu değişikliği hakkı ile fatih terim'in oyuna müdahale etme imkanı daha da arttı. bakarsanız hemen her maçta da oyuncu değişiklikleri bize bir şeyler sunuyor.

    millet daha onun hocalığını "sadece motivasyon" üzerinden tartışadursun, o bu sezon resmen sanat icra etmeye, ustalık eserini oluşturmaya karar vermiş.

    inşallah ffp bitince daha transferde rahat hareket imkanımız olduğunda kendisi geleceğin yıldızlarını da takıma kazandıracaktır.

    o değil de kötü geçen pandemi arasından ve yazdan sonra böyle bir takım görmek inanılmaz değil mi ya...

    3 günde bir maçımız olmasına rağmen her gün maç olsa iştahı yaşıyoruz.

    ne demiş bir büyük usta;

    galatasaray iyi ben iyi...
App Store'dan indirin Google Play'den alın