• 25035
    mevcut oyuncu grubuyla herhangi bir kulvarda başarı yakalaması maalesef hayaldir. geçen sene ortaya konan kötü tablodan sonra gerek mali yapının bozukluğu gerekse yönetimin iş bilmezliği nedeniyle bitirilemeyen transferler ve kulübün kangreni haline gelen oyuncuların gönderilememesi yine hüzün dolu bir sezon yaşayacağımızın habercisi gibi.

    yabanci serbestliğinin nimetlerinden maksimum derecede faydalanan anadolu kulüplerinin geçmiş sezonlara nazaran kadrolarını daha da güçlendirmesi ile berbat olan deplasman karnemizin bu sezon iyice dibe vuracağını öngörmek sanırım yanlış olmayacaktır. kaldı ki en büyük itici gücümüz olan taraftarlarımızdan da uzunca bir süre mahrum kalacağımızı düşünürsek içerideki maçlarda bile sonuca gitmekte zorlanacağımız kesin.

    avrupa ligi maceramızın da uzun soluklu olmayacağı aşikar. yıllardır köy takımı dediğimiz takımlara bile diş geçiremeyen bu zayıf yapımızla uluslararası arenada başarı beklemek mümkün görünmüyor.

    elbette ben de yeni sezona umut dolu girmek isterdim lakin benim gördüğüm tablo maalesef karanlık. allah hepimize sabır versin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın