• 25029
    2020-2021 futbol sezonuna girerken büyük eksikleri bulunan takımımız. ilk önce kaleden başlamak lazım,muslera için ilk yarının sonuna kadar oynamayacağı söyleniliyor.bizim için büyük eksikliktir.muslera ile her maç bir kişi fazla başlıyoruz.kendisi derbiler ile büyük maç performansını söylemeye gerek yok. neticede ne fatih öztürk neden okan kocuk bu seviyenin yarısı kadar bile değiller. bu iki kaleci ancak sıralamada 10.sıranın altında bulan takımlarda şans bulabilir.defans için her ne kadar marcao ve luyindama ikilisi artımız olarak gözükse de luyindama sekiz aydır resmi maça çıkmamıştır. bu ikilinin yedekleri ahmet çalık,donk ve emin bayramdır. marcao ve luyindama ara sıra dinlendirilmesi gerekir. bazen kart cezalısı bazen ise sakatlık yaşayabilirler ve o dönemde yedeklere güvenmek büyü hata olur.

    sol ve sağ beklerimiz takımın fena durumda olmayan yerleridir. maalesef sarrachi'nin yedek yoktur. ömer bayram sol bek oynasa üç kere depar atsa maçı yürüyerek geçiriyor. omar'ın yedeği ise linnes ne kadar oynar orası biraz ortada çünkü 2019-2020 sezonu ikinci yarısı kendisi felaket oynadı.gelelim herkesin isyan ettiği orta sahamıza. şu ana kadar elimizde orta saha oyuncusu yoktur. ne taylan,ne ömer bayram galatasaray'da yedekte bile bulunmaması gereken oyunculardır.

    zamanında fernando,ndiaye gibi adamlardan düştüğümüz noktada takımın direk olarak performansına yansıyor. bu bölgeye en az üç eğer imkan varsa beş oyuncu alınmalıdır. kanat opsiyonlarımız da hızlı oyuncumuz yoktur. tamamen pas odaklı oyunculardan kuruludur. sadece arda turan ve emre kılınç çalım atma özelliğine sahiptir. mutlaka iki adet hızlı ve dikine top sürebilen kanat oyuncu gerektir.

    forvet hattında diagne, sakatlanmazsa falcao ve ogulcan ile idare edebilir. eğer bu takımdan, babel,feghouli,belhanda gitmezse 2020-2021 futbol sezonuda çöpe gidecektir.bu adamlardan direk olarak kurtulmamız lazımdır.geleceğin inşasına hemen başlaması gereken takımdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın