resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 25960
    asagidaki videoyu izlerken kendisine bir kere daha saygi duydugum, halihazirda galatasaray'da olmasindan cok mutlu oldugum ve son donemlerinde sakin bir sekilde, sabirli ve kendinden emin davranmasindan dolayi bizi tekrardan sokaklara dokecegine, dokmese dahi ilerde bizi sokaklara dokecek isler bir sistemi kuracagina inandigim teknik direktordur.

    transfer donemindeyiz, dolayisiyla taraftar olarak transfer nobetindeyiz. kadrolar yapip, taktikler uzerine kafa yoruyoruz. ancak bence hazir bu kadar vakit varken. hem de yaprak kipirdamiyorken yapilacak en iyi aktivitelerden birisi yukardaki entryden rween sayesinde haberim olan bu videoyu izlemek bana kalirsa. gercekten cok net bir perspektif sunuyor hoca ile alakali. bir de basin ve sosyal medyanin sebep oldugu dezenformasyonu gosteriyor. gercekten denk geldigim icin cok sevindim videoya.

    motivasyon ile oynatiyor demesine cok sinirlendigini soyluyor. futbol bir ilimdir, bir bilimdir diyor. sene 2000. simdi buralarda bizlerin bu isler profesyonellere birakilmali dedigimiz seyleri o zamanlardan soylemis. gelirin tamamini kulube aktaramadigini, bunu saglayacak olusumla futbol disindan da gelir elde edilmesi gerektigini anlatiyor. bizim futbol dunyasini takip ederken ogrendigimiz cogu seyin muhtemelen kaynagi kendisi. kulaktan kulaga oyunu oynuyoruz da, siranin basinda olan artik unutulmus gibi.

    gecenin bir vakti izledigim icin mutlu oldum videoyu, zira son 15 senede hoca hakkinda negatif ne soyleniyorsa onlara bu video cevap veriyor. kulp takan yine takacaktir da, bilmediginden dolayi tanimayan varsa tanimasinin onunu acacaktir. yahu ta o zaman "fener milyonlari dokerken capone gibi bir adami 1 milyona nasil aldiniz?" deniliyor, nasil gittiginden, oyuncu izleme ekibinden ve cok para vermek kalite demek degildir anlayisindan bahsediyor hoca.

    son kisimda taraftar da soruluyor. bu da aci bir seyi hatirlatiyor videodaki diger ayrintilarla birlikte; bazi seyler degismemis, muhtemelen de degismeyecek. kendisine de degisip degismedigi soruluyor, cok guzel cevap veriyor. su an transfer falan ikinci planda benim icin; "cimbomda bu sezonun yeni transferi fatih terim."

    https://www.youtube.com/watch?v=_kZK-ScKTww
App Store'dan indirin Google Play'den alın