resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 3675
    bir şey dese de gereksiz gereksiz eleştirsek diye hazırda bekleyenleri divan toplantısındaki konuşmasıyla mutlu etmiş yöneticimiz. vay efendim neymiş 1'de geliyormuş mesaiye. kardeşim sen bu adama bir allah kuruşu para mı veriyorsun ki mesai saati olsun? gel gelelim iş hayatında belirli bir sorumluluğu olan her başkan, yönetici bütün gününü kulüpte geçiriyor mu zannediyorsunuz? albayrak iş adamı eyvallah, altında çalışan adamları var fakat gelgelelim akademisyen yönetici de var mesela. ne yapacak şimdi?

    bu adamlar sizin köleniz değil, ne kadar çirkin yorumlar yapılıyor bu adamlara ya. bana kalırsa terbiyesizlik. hele bir de toplantıda "her çıkan bize vurmasın. her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var" demişken hakkında saçma eleştiriler duyunca gerçekten sinirlerim zıplıyor. tamamen gönüllülük esasına göre çalışıyorlar. vah vah 1'de geliyormuş, nasıl 1'de gelebilir? aman yarabbi.

    gecenin bir yarısı futbolcuların canı çekti diye gidip baklavacı açtıran bir adam albayrak. altı bomboş laflarla yıpratmayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın