• 24955
    2020-2021 sezonunun öncesinde oynayacağımız açıklanan hazırlık maçlarına bakıldığında şartlara göre iyi düşünülmüş maçları oynayacak takımdır.

    gaziantep fk ve kasımpaşa farklı taktiklerle hücumu düşünen, açık oynayan takımlar. eyüp ve istanbulspor içinse kapanacak takımlar olacaklarını düşünürsek, ligde karşımıza çıkacak 2 tip rakiplerin olacağını düşünürsek kapanan ve açık oynayan takımlara karşı yapılacakları öğrenmek adına güzel maçlar olacak. gönül isterdi ki maçlara transferi tamamlamış şekilde tam kadro çıkalım ama görünen o ki orta sahasız taktiğimizi uygulamaya çalışacağız bu maçlarda. orta sahalar geldikten sonra da bu maçlarda izlediğimiz futboldan farklı bir futbol izleyeceğimizi düşünüyorum. yani bu hazırlık maçları bize tam fikir veremeyecek yeni sezonda ne izleyeceğimiz konusunda. tek faydası futbolcuları daha hazır hale getirmek. fatih terim'in 2019-2020 sezonu öncesindeki sıkıntılardan dolayı taktiği çalışacak tam takımı bulamama şikayetlerini bu sezon da duyabiliriz. ilk hazırlık maçına kadar orta saha transferini de tamamlarsak o zaman başka olur tabi.

    https://twitter.com/...792606706475019?s=20

    bu arada 25 ağustos 2020'de çekilecek lig fikstüründe gaziantep fk ve kasımpaşa'dan en az biri ilk 2 haftaya denk gelirse tuhaf olacak.*

    edit: "hazırlık maçı" başlığındaki bu entry'm bu başlığa taşınınca tanımda ufak değişiklik yaptım.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın