• 24899
    ligi ilk bitiren biziz maçımızı cuma günü oynadık ve lig o gün bizim için bitmişti. ne hikmetse sezonu en geç biz açtık 12 ağustos'ta. ödülmüş gibi.

    sezon devam ederken takımın avrupa hedefi varken bu takıma her maçtan sonra 2 gün izin verildi (kötü sonuçlara rağmen) zaten haftada 5 idman yapıyorsunuz bunu 2-3 günü izinli olarak geçirildi. takımın hocası lig oynanırken bu aralarda tatile gidiyordu. bence bunlar hiç iyi şeyler değil. fizik olarak kötü olan takıma bu kadar izin fazlaydı. sonuç da ortada zaten lig 6.lığı.

    aklıma şu söz geldi tabi hansi flick: “nasıl antrenman yaparsan, öyle oynarsın.”

    lig takımları 5-10 ağustos arası sezonu açarken biz 12 ağustosta açtık mesela. o sıra henüz yeni hocası gelmeyen fenerbahçe bile sezonu 8 ağustos'ta açtı. ve şu an topuk yaylasında kamptalar. biz henüz kampa bile gitmedik ayrıca takımın transfer bekler gibi beklediği kondisyoneri bile yok.

    sezonun başlamasına 20 gün varken bu kadar rahatlığı ben anormal buluyorum. scott piri gelse bile bu takım liverpool'a dönüşmeyecek. avrupa'da her sene fizik olarak ezilmemizi bu laylaylom idmanlara bağlıyorum.

    sezon içinde wolverhampton'ın başarısı ile ilgili twitter'da bir flood okumuştum. 90 dakikaya kadar diri kalıyorlar ve gollerini hep son dakikada atıyorlar. ve hiçbir zaman fizik olarak ezilmiyorlar. o flood'da takımın giydiği eşofman bile kontrol ediliyordu. otobüste nasıl oturmaları gerektiği bile vardı. (bulamadım bilen paylaşabilir) avrupa da bu kadar ince detaylara bile çok dikkat ediyorlar. bizimkiler idman sonrası şekerli kola falan içiyor.

    daha bugün arda'nın ayak tenisli storysini gördüm. biz bu senede skor aldıktan sonra bir sürü maçı verip puan kaybedersek şimdiden şampiyonluğu unutalım.

    bunlar çok ince detaylar ben çok dikkat ederim. mesela bugün tek idman varmış. aman abi kasmayalım fazla futbolcuları, aman sakatlanmasınlar aman fazla yorulmasınlar. takım zaten çok diriydi fazla kasmaya gerek yok.

    pandemi de 3 ay dinlendi bu adamlar biraz daha dinlensinler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın